Toimintaryhmä Olettamo (FI): Kirjaillut rakkauslaulut

Muikkuja ja snapseja tarjoileva, perinteikäs ravintola Sampo, on täydellinen paikka tälle rakkauslauluja kohtaan ilmaistavalle kunnianosoitukselle. Toimintaryhmä Olettamon naiset kirjailevat rakkauslaulujen sanoituksia pöytäliinoihin, jotka valmistuttuaan jäävät Sampon pöytiin. Naiset saattavat myös intoutua laulamaan sanoitusten kirjailemisen lomassa.

Olet tervetullut liittymään heidän seuraansa ja auttamaan tässä päivittäisessä hitaan kirjoittamisen toiminnassa tai juomaan lasillisen ja seuraamaan kirjomistyötä. Perjantai-iltana Sampossa järjestetään ainutlaatuinen Rakkauslaulukaraoke. Tule laulamaan sydämesi kyllyydestä ja juhlistamaan tämän seitsenkirjaimisen r-sanan iloja ja suruja! Illan emäntänä toimii Birgitta Kuurne.

Toimintaryhmä Olettamo (FI)

Toimintaryhmä Olettamo (vuoteen 2006 saakka Ruokala Rehu) on työskennellyt laajasti osallistamisen ja esityksen parissa sosiaalisena tapahtumana. Ryhmä esiintyy säännöllisesti Suomessa ja Euroopassa ja siihen kuuluvat Arja Valkonen-Goldblatt, Ami Ihatsu, Anu Torikka, Leena Krekula, Mirja Ovaska, Anneli Kokko ja Päivi Mähönen.