Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

ANTI – Contemporary Art Festival on Kuopiossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka keskittyy paikka- ja aikasidonnaiseen taiteeseen. ANTI-festivaali järjestetään seuraavan kerran 14.-19.9.2021. Lue lisää vuoden 2021 festivaalista!


Etsimme vapaaehtoisia festivaaliassistentteja auttamaan meitä ANTI-festivaalin valmisteluissa ja toteuttamisessa. Erilaisia työtehtäviä riittää ajalla 6.-20.9. ja erityisesti tapahtuman aikana 14.-19.9.2021.

Tarvitsemme auttavia käsiä monenlaiseen puuhaan: työtehtävinä voivat olla esimerkiksi:

näyttely-installaatioiden valvonta ja yleisön opastus tapahtumapaikoilla
taiteilijoiden ja tarpeiston kuljetus
tarpeiston roudaus
festivaalikeskuksessa työskentely (yleisön opastus, keskuksen ylläpito)
taiteilijan henkilökohtaisena assistenttina, yleisön oppaana tai järjestyksenvalvojana toimiminen

Voit osallistua yhtenä tai useampana päivänä. Kerrothan meille, minä päivinä olet käytettävissä ajalla 6.-20.9. ja mistä työtehtävistä olet kiinnostunut. Määritellään yhdessä sinulle sopivat työtehtävät ja -aikataulut!

Tarjoamme vapaaehtoisille assistenteille näköalapaikan korkeatasoiseen nykytaiteeseen ja arvokasta kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelemisestä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään festivaali, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään koko tapahtuman kaaren.

Työn sijaintipaikat ovat eri puolilla Kuopiota festivaalin moninaisilla tapahtumapaikoilla. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan majoitusta tai korvaamaan matkakuluja ulkopaikkakuntalaisille.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: elisa@antifestival.com / 050 305 2005!