COVID-19

Haluamme tehdä festivaalikäynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisöjen että festivaalin esiintyjien ja työntekijöiden terveyden.

Tehdään yhdessä ANTI-festivaalista turvallinen kokemus kaikille.

Näitä odotamme yleisöiltämme

Varaa paikkasi (0€) esityksiin ja työpajoihin ennakkoon: antifestival.com/ohjelmisto tai ilmoittaudu tapahtumapaikoilla.

Osallistu festivaalille vain terveenä. Mikäli sairastut, jää kotiin lepäämään ja seuraa festivaalitunnelmia sosiaalisen median kautta.

Pidä riittävä turvaväli muihin osallistujiin. Muistutamme tästä myös käyntisi aikana.

Pese kädet tai käytä käsidesiä useamman kerran päivässä. Festivaalin kaikilla tapahtumapaikoilla on käsienpesumahdollisuus ja/tai käsidesiä.

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia tilanteissa, joissa ei ole mahdollista pitää turvavälejä. ANTI-kasvomaskeja voi ostaa festivaali-infosta, ja tapahtumapaikoilla on saatavilla kertakäyttöisiä maskeja.

Lataa Koronavilkku-sovellus ja pidä se aktiivisena.

Älä kättele äläkä halaa muita. Lähetämme lämpimiä etähalauksia!

Viranomaisten suositukset saattavat muuttua. Pyrimme päivittämään ajantasaisen ohjeistuksen tälle sivulle.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Suunnitteletko matkaa ulkomailta Kuopioon? Tarkista maahantuloon liittyvät rajoitukset täältä (linkki)!

ANTI-festivaali on tehnyt nämä toimenpiteet

Seuraamme Itä-Suomen aluehallintoviraston (AVI:n) määräyksiä ja Suomen terveysviranomaisten suosituksia tapahtuman järjestelyissä.

Kaikki ulkomailta tulevat vieraamme esittävät maahan tullessaan todistukset täydestä korona­rokote­sarjasta tai sairastetusta korona­virus­taudista TAI käyvät koronavirustestissä heti Suomeen saavuttuaan ja toisessa testissä 3–5 vuorokauden kuluttua maahan saapumisestaan.

Katsojamäärissä noudatetaan voimassa olevia AVI:n ohjeistuksia ja useita teoksia voi kokea yksin tai pienryhmissä.

Esitysten osallistujilta vaaditaan ennakkoilmoittautumiset.

Järjestämme käsienpesumahdollisuuden ja/tai käsidesiä kaikille tapahtumapaikoille. Kaikissa sisätiloissa on käsienpesumahdollisuus.

Suurempien tapahtumien kohdalla jonotustilanteet järjestetään ulkotiloissa ja pyrimme järjestämään kaksi sisäänkäyntiä aina, kun se on kiinteistön puolesta mahdollista.

Katsomopaikat pyritään järjestämään niin, että turvavälit on mahdollista pitää. Suosittelemme painokkaasti käyttämään kasvomaskeja teatteri- ja vastaavissa kokoontumistiloissa.

Muistutamme yleisöä näkyvästi turvallisuusohjeista.

Tervehdimme festivaalivieraitamme turvavälin etäisyydeltä.

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja pyrimme päivittämään ajantasaisen ohjeistuksen tälle sivulle.

Käsidesit tarjoaa: