Hankkeet

Arvostettu ja luotettu kansainvälinen kumppani

 ANTI – Contemporary Art Festival on useiden toteuttamiensa kansainvälisten ja kotimaisten yhteistyöhankkeiden kautta arvostettu ja luotettu kumppani. Paikallisesti yhteistyötä tehdään niin julkisten organisaatioiden, oppilaitosten, yritysten kuin erilaisten järjestöjen kanssa. 

ANTI-festivaali on osallistunut kansainvälisiin EU-projekteihin A Space for Live Art ja Up to Nature. Vuosina 2015-2016 ANTI veti Euroopan sosiaalirahaston projektia Avoimet tilat. Vuosina 2016-2020 festivaali on osa kansainvälistä Future DiverCities - Creativity in an Urban Context -hanketta. Vuosina 2020-2021 ANTI-festivaali koordinoi pohjoismaista yhteistyöprojektia Global City Local City.

Vuosina 2020-2023 olemme mukana Luova Eurooppa -ohjelman tukemassa Face to Faith -hankkeessa, ja syksyllä 2021 käynnistämme ANTI-festivaalin johtaman kansainvälisen kulttuurimatkailun kehittämishankeen Festival's Path.

Teemme valtakunnallisen tason yhteistyötä HUUMA - Tulevaisuustaitoja nuorille tanssin keinoin -hankkeessa ja Todellisuuden tutkimuskeskuksen Mahdottoman esityksen residenssiohjelmassa.