Rosie Dennis (AU): Downtown: Kuopio

Australialainen taiteilija Rosie Dennis palaa ANTI-festivaalille tavoitteenaan selvittää, mitä kuopiolaiset kotikaupungissaan rakastavat ja vaihtoehtoisesti eivät rakasta. Kahden viikon aikana Rosie keskustelee Kuopion kaduilla satunnaisten vastaantulijoiden kanssa. Hän käyttää näitä keskusteluita materiaalina käsikirjoittaessaan ja esittäessään teostaan Downtown: Kuopio.

Festivaalin jokaisena iltana Rosie esittää lyhyen luentoperformanssin, jossa hän esittelee kaupungilla viettämäänsä päivää. Esitys muuttuu päivä päivältä, kun kertomus kasvaa ja jäsentyy kohti sunnuntaina esitettävää finaalia. Pistäydy Rosien päivittäiseen tapahtumapäivitykseen ja tule seuraamaan sunnuntaina Downtown: Kuopio -teoksen viimeistä jaksoa!

Rosie Dennis (AU)

Kriitikoiden ja yleisön rakastama Rosie Dennis on Sydneyssä, Australiassa työskentelevä esiintyvä taiteilija, kirjailija, opettaja ja kuraattori. Vuodesta 2004 hän on kirjoittanut ja esittänyt Fraudulent Behaviour, Access All Areas/ No Entry, Love Song Dedication ja Hitting a Brick Wall -teoksia kiertäen kansallisesti ja kansainvälisesti. Downtown on meneillään oleva teossarja, joka keskittyy johonkin kuulumisen tematiikkaan. Campbelltown Arts Centre:n tilausteos Downtown esitettiin ensimmäisen kerran Sydneyssä Performance Space:ssa. Downtown: Kuopio -teoksen on mahdollistanut Australia Council.

www.suture.com.au