Stan’s Cafe (UK): Of All The People In All The World

Tiistai 27.10.     13.00 – 19.00
Keskiviikko 28.10.     13.00 – 19.00
Torstai 29.10.     13.00 – 19.00
Perjantai 30.10.     10.00 – 14.00

Kuopion kaupunginkirjasto | Maaherrankatu 12
Esteetön pääsy

Of All The People In All The World (kaikista maailman ihmisistä) tarjoaa totuudenjyviä planeetaltamme: jokainen riisinjyvä esittää jotakuta ihmistä jossakin.

Tämä kauniin yksinkertainen performanssi-installaatio koostuu riisikasoista, jotka kuvaavat sosiopoliittisia todellisuuksiamme – ihmisiä Kuopiossa ja ympäri maailmaa: Fridays for Future – ja Black Lives Matter -kampanjoiden mielenosoittajia, maanviljelijöitä Suomessa nyt ja 100 vuotta sitten, Kuopion SATOA-festivaalin osallistujia, suomalaisia sairaanhoitajia, kuussa vierailleita, Valtteri Bottasta ja hänen varikkotiimiään.

ANTI-festivaali esittää ylpeänä Stan’s Cafen kansainvälisen menestysteoksen ensimmäistä kertaa Suomessa. Of All The People In All The World on voimakas, nokkela ja koskettava teos, joka esittää abstraktit tilastot kouriintuntuvasti.

Tule ja löydä itsesi.

Kuva: Graeme Braidwood

Turvallinen festivaalikokemus

Seuraa festivaalin yleisiä koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita. Kiitos!

Stan’s Cafe (UK): Of All The People In All The World

Saapumisohjeet

Esteetön sisäänpääsy ja esteetön WC.

Stan’s Cafe (UK): Of All The People In All The World

Stan’s Cafe (UK)

Stan's Cafe on toiminut ja kiertänyt Birminghamista, Iso-Britanniasta käsin vuodesta 1991. Ryhmä käyttää teatteria ja rikkoo sen rajoja käsitelläkseen rohkeasti ajattomia ja ajankohtaisia teemoja. Stan’s Cafe kiertää säännöllisesti ympäri maailmaa.

www.stanscafe.co.uk