Johanna Lecklin (FI): Story Cafe

Tarinakahvila koko perheelle.

Story Caféssa Johanna Lecklin matkustaa ympäri maailmaa pyytäen vieraita kertomaan hänelle tarinoita. Juttua vastaan Johanna tarjoaa vieraille juotavaa ja tilaisuuden istahtaa, rentoutua ja kuunnella tarinoita, joita hän on jo matkoiltaan kerännyt.

Käy Story Caféssa ja lisää oma tarinasi yhä kasvavaan kokoelmaan. Palaa seuraavana päivänä katsomaan tarinaasi lyhytelokuvana, jossa Johanna näyttelee kaikki osat!

Johanna Lecklin (FI)

Johanna Lecklin käyttää teoksissaan videota, filmiä ja valokuvausta, ja on viime aikoina siirtynyt kohti live artia. Story Café tutkii leikkisästi yhteisöllisyyden ajatusta paikallisella ja globaalilla tasolla. Lecklinin teos käsittelee samanlaisuutta ja erilaisuutta eri kulttuureiden välillä, tarjoten samalla vieraille tilan kuunnella ja katsella kerättyjä tarinoita ja mahdollisuuden kertoa omiaan. Lecklinin filmatut esitykset, joissa esiintyjää ohjaa näkymätön kertoja, sijoittuvat dokumentin ja fiktion rajamaille.

Johanna Lecklin valmistelee parhaillaan tohtorinväitöstään Helsingin Kuvataideakatemiassa. Hänen teoksiaan on ollut esillä mm. valokuvagalleria Hippolytessä Helsingissä ja Tallinnan Art Hall Linnagaleriessa, ja ryhmäteoksia Biennale of Young Artists –näyttelyssä Tallinnassa sekä Limerick Biennale 2006 näyttelyssä Irlannissa. Lecklin on lisäksi ollut mukana monilla kansainvälisillä festivaaleilla mm. Rencontres Internationales Pariisissa, Raindance Film Festival Lontoossa ja Pépinières Européennes Biarritzissa.

www.re-title.com/artists/Johanna-Lecklin.asp