Jarkko Partanen (FI): Fields of Glory Kuopio

Urheiluareenat ovat perinteisesti olleet treenattujen vartaloiden ja huippusuoritusten näyttämöitä. Niillä taistellaan voitoista ja ennätyksistä sekä tunnetaan ylpeyttä ja riemua omien menestyksestä.

Koreografi Jarkko Partasen ohjaama Fields of Glory Kuopio on fiktiiviset kisat ja niiden avajaisseremonia, jossa jätetään jäähyväiset perinteiselle sankaruudelle
ja hurrataan moninaisuudelle.

Syyskuun pimenevässä illassa Väinölänniemen stadionille marssii joukko tavallisia kuopiolaisia. Yleisön kannustamana he astuvat esiin kaikkine vahvuuksineen ja heikkouksineen haastamaan itsensä ja meidät. Luvassa on rohkeutta, intohimoa, hikeä, kauneutta, häpeää ja fanfaareja.

Koreografia ja ohjaus: Jarkko Partanen
Teksti ja dramaturgia: Anni Klein
Valo- ja visuaalinen suunnittelu: Samuli Laine
Äänisuunnittelu: Jussi Matikainen
Pukusuunnittelu: Laura Haapakangas
Koreografin assistentti: Johannes Purovaara
Pukusuunnittelijan assistentti: Suvi Matinaro
Ompelija: Anni Konttinen

Fields of Glory Kuopio tuotetaan yhteistyössä Raha-automaattiyhdistyksen, Itäisen tanssin aluekeskuksen, Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin Juhlaviikkojen kanssa. Yhteistyö on osa RAY:n laajempaa Hyvän tahdon taidetta -hanketta. Fields of Glory – Kunnian kentät sai ensi-iltansa Helsingin Juhlaviikoilla 19.8. Lue lisää Zodiakin verkkosivuilta! RAY:n Inhimillisiä uutisia -kesäkiertue huipentui Helsingin esityksen ensi-iltaan.