Glen Redpath (CA) & Jennifer Nelson (US): Kisa

Kisa alkaa maitotuotteiden luota. A-joukkueen 1. juoksija ja B-joukkueen 1. juoksija aloittavat kisan. Kantaen litran maitotölkkiä kumpikin säntää kohti hygieniatuotteita. Oikean käytävän löydettyään he etsivät suihkugeelin, jättävät maidon ja kantavat geelin kumpikin omien joukkueittensa 2. juoksijoille, jotka odottavat käytävän päässä. Sekä A-, että B-joukkueen toiset juoksijat singahtavat hedelmä & vihannes-osastolle. Jättäessään suihkugeelin perunoiden luo he ottavat mukaansa kilon perunoita vieden ne joukkueidensa kolmansille juoksijoille, jotka odottavat vaa’an luona. Tarkistettuaan perunoiden painon (ja tehtyään tarvittavat säädöt) 3. juoksijat viilettävät pakaste-altaille. He etsivät pakasteranskanperunat ja vievät paketillisen niitä joukkueidensa ensimmäisille juoksijoille, jättäen kuitenkin tuoreet pakastettujen tilalle. Kolmannet juoksijat kirittävät lujaa ensimmäisten juoksijoiden luo hygienia-osastolle. Toinen kierros alkaa. Tapahtuma tuomitaan kierrosaikojen perusteella.

Tapahtuma jatkuu niin kauan että radan kulkureitti hämärtyy. Tuotealueiden erot hälvenevät mikä johtaa ruoka- ja taloudenhoitotavoitteiden erottelun purkuun. Yllättävä tuotesijoittelu herättää ruokahalumme.

Kisareitin Säännöt:
Muuta tila ylivoimaisella musertavalla voimalla. Keho, tavaroiden liikkuminen ja transaktiot ovat kiistämättömiä. Rappio on väistämätön. Todellista nopeutta ja keskittymistä tarvitaan. Hyllyvälit ovat polkuja. Voitto on kyseenalainen.