All The Queens Men (AU): Fun Run

Kun Pheidippides lähetettiin Ateenaan ilmoittamaan Persian tappio Maraton-taistelussa, hän juoksi 42 kilometriä tauotta, ryntäsi ateenalaisten keskelle, välitti viestin ja kuoli siihen paikkaan. Fun Run on hänen tarinansa!

Tristan Meechamin ja Bec Reidin luotsaama All The Queens Men -ryhmä järjestää Kuopion torilla tavallista hauskemman juoksutapahtuman perjantaina 4.9!

Fun Run juhlii ja kyseenalaistaa urheilusuorituksiin liittyvää yksilökeskeisyyttä. Tristan Meecham koettelee ihmiskehon rajoja juoksemalla pyhän maratonin juoksumatolla. Kannustusjoukoissa on paikallisia tanssijoita, esiintyjäryhmiä, Emcee ja yleisö! Tilaisuuden Emceenä nähdään juontaja-toimittaja Olavi Rytkönen. Kuopion alueen voimistelu- ja urheilujoukkueita sekä tanssi- tai muita esiintyviä ryhmiä kutsutaan esiintymään osana teosta.

Konsepti ja esiintyminen: Tristan Meecham
Tuotanto, koreografia ja esiintyminen: Bec Reid
Ohjaus: Willoh S Weiland (Aphids)
Ääni- ja visuaalinen taide: Nick Roux
Tuotanto: Emily O’Brien

www.allthequeensmen.net

Kuopiolainen urheilu-/voimistelu/-tanssiseura!

Tule esiintymään Kuopion torille Fun Run -esitykseen. Tässä on hieno tilaisuus esitellä omaa lajia ja seuraa keskellä Kuopiota, osana kansainvälistä tapahtumaa!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: jyri@antifestival.com / 050 409 8519

Fun Run Flash Mob

Fiilistele festarin tunnelmia jo ennakkoon osallistumalla Fun Run Flash Mob -harjoituksiin keskiviikkona 26. ja lauantaina 29. elokuuta!

Ensimmäiset julkiset Fun Run Flash Mob -harjoitukset järjestetään Kuopion taidelukio Lumitilla (Minna Canthin katu 46) keskiviikkona 26.8. klo 14:30, ja toisen kerran osana Kuopio Juhlii -tapahtuman Elonkorjuujuhlaa Kuopion torilavalla lauantaina 29.8. klo 14:30! Yleisö on lämpimästi tervetullut molempiin harjoituksiin ja mukaan tanssiin, jota voi etukäteen harjoitella hauskan opetusvideon tahtiin!

Projektia tukee Australian taideneuvosto.