Artist Lab: The Constitute (DE)

The Constitute käyttää tieteellistä tutkimusta, taiteellisia menetelmiä sekä taloudellisia perusteita luodakseen merkittäviä ja ainutlaatuisia esineitä, menetelmiä ja kokemuksia. Heidän työnsä toteutuvat sisä- ja ulkotiloissa ja ne perustuvat visuaaliseen kieleen julkisessa tilassa, digitaalisiin ja fyysisiin ilmaisukeinoihin sekä väärinkäyttöjen ja virheiden runollisiin ominaisuuksiin.

Viime vuosien aikana The Constitute on esitellyt työtään kansainvälisesti ja työskennellyt kulttuuriorganisaatioiden, media-alan toimijoiden ja tutkimuslaitosten kanssa. Ryhmä toimittaa suunnitteluratkaisuja, parantaa luovia prosesseja ja tekee esteettistä konsultointia.

The Constituten työssä on ennakoiva ja osittain kritisoiva lähestymistapa. He uskovat, että hyvällä designilla voidaan aikaansaada muutoksia, taloudellisesti tai sosiaalisesti, jotka parantavat ihmisten elämää. Jakaakseen tietoa The Constitute pitää kursseja ja työpajoja erilaisissa oppilaitoksissa, auttaen opiskelijoita ja ammattilaisia uudelleenmäärittämään ja hiomaan omaa asiantuntemustaan.

23.-30.10.2016 Future DiverCities: Artist Lab