Tania El Khoury (LB): As Far As My Fingertips Take Me

Keskiviikko 26.9. 15.00 – 17.00 & 18.00 – 20.00
Torstai 27.9. 15.00 – 17.00 & 18.00 – 20.00
Perjantai 28.9. 13.00 – 15.00 & 16.00 – 18.00
M/S Queen R | Kuopion matkustajasatama | Kauppakatu 1

Yksi osallistuja 10 minuutin välein, varaa paikkasi: booking@antifestival.com!

Maailmalla tunnettu esitys nyt myös Kuopioon!

As Far As My Fingertips Take Me (niin pitkälle kuin sormenpääni vievät minut) on yleisönjäsenen ja pakolaisen kahdenkeskeinen kohtaaminen galleriaseinän läpi.

He eivät näe toisiaan, mutta heidän sormenpäänsä koskettavat. Pakolainen jättää jäljen yleisöön, ja yleisö kuulee tarinoita myös niiltä, jotka ovat viime aikoina kohdanneet rajasyrjintää. Nämä tarinat voi joko pitää itsellään tai pestä pois.

Tania El Khoury (LB): As Far As My Fingertips Take Me

Saapumisohjeet

Satamatorin läpi laivarantaan:

 

Tania El Khoury (LB): As Far As My Fingertips Take Me

Konsepti: Tania El Khoury

Esitys: Basel Zaraa

Musiikki: Basel Zaraa (laulu, basso, koskettiment), Emily Churchill Zaraa (laulu), Pete Churchill (musiikkituotanto), Katie Stevens (huilu ja klarinetti)

Tilausteos LIFT-festivaalin 2016 On the Move -ohjelmistoon yhteistyössä Lontoon Royal Court Theatren kanssa.

Kuopiossa yhteistyössä: Kuopion Roll Risteilyt

Tania El Khoury (LB): As Far As My Fingertips Take Me

Tania El Khoury

Tania El Khoury on libanonilainen live art -taiteilija, jonka työ keskittyy interaktiivisuuteen yleisön kanssa - huomioiden näiden kohtaamisten eettiset ja poliittiset merkitykset.  Hän luo installaatioita ja esityksiä, joissa yleisöllä on aktiivinen rooli. Hänen teoksensa ovat kiertäneet kansainvälisesti, ja hän on ANTI Festival International Prize for Live Art -, Total Theatre Innovation Award - ja Arches Brick Award -palkintojen voittaja. Hän on myös yksi Dictaphone Group -esitys- ja tutkimuskollektiivin perustajajäsenistä. Beirutlainen kollektiivi toteuttaa paikkasidonnaisia esityksiä, jotka uudelleen määrittelevät suhdettamme kaupunkiin ja sen julkisiin tiloihin. Tania on väitellyt tohtoriksi Royal Hollowayssa, Lontoon yliopistossa, missä hänen tutkimustaan tuki Arts and Humanities Research Council.

www.taniaelkhoury.com

Basel Zaraa

Basel Zaraa on sanataitelija ja perkussionisti, joka kirjoittaa pakolaisuudesta ja vastarinnasta. Hän on tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten taiteilijoiden kanssa; näihin kuuluvat muun muassa Akala, Guildhall youth project (Im)possibilities, palestiinalainen hip-hop-ryhmä Katibeh Khamseh, arabiankielinen fuusioyhtye Raast ja funk-yhtye Shokunin. Hän esittää alkuperäismusiikkia ja tee-se-itse-ääniefektejä PsycheDELIGHT-ryhmän Borderline-esityksessä, joka on satiiri Calais’n pakolaisleirin kokemuksista. Lisäksi hän on kuva- ja graffititaiteilija, ja kiertää parhaillaan maailmaa Tania El Khoury’n As Far As My Fingertips Take Me -teoksen myötä.