Search Party (UK): Search Party vs. Kuopio

Search Partylla on haaste. He haastavat kuopiolaiset pöytätennis-maratoniin.

Katsojat ja ohikulkijat ovat tervetulleita muodostamaan joukkueita ja kilpailemaan Search Partya vastaan. Tule edustamaan Kuopiota! Kannusta omaa kotijoukkuettasi! Laula! Mylvi kannustushuutoja! Päästä tunteet valloilleen! Riisu paita ja heiluta sitä kuin lassoa! Päihitä Search Party omassa pelissään!

Search Party on festivaalin jokaisena päivänä valmiina kisaamaan pöytätenniksessä. Aiempaa kokemusta tai välineitä ei tarvita. Tule paikalle, lämmittele ja pelaa!

Search Party vs Kuopio lainaa “joukkueen” käsitettä urheilun maailmasta, tutkiakseen yhteyksiä henkilökohtaisen ja maantieteellisen välillä. Lisäksi se tarkastelee sellaisia ilmiöitä kuten yhteisöä, paikkaa, jonnekin kuulumista, joukkuehenkeä ja kilpailua. Kun kisa etenee ja väsymys iskee, ilmenee uusia yllättäviä juonenkäänteitä. Kannustavia puheenvuoroja ja vessataukoja tarvitaan. Kannustajien tulee kysyä itseltään, kenen joukoissa seisovat.

Search Party (UK)

Search Party (taiteilijat Pete Phillips ja Jodie Hawkes) luo paikkasidonnaisia, studiossa tapahtuvia ja kestoltaan rajallisia esityksiä, jotka kyseenalaistavat taiteilijan ja yleisön välisen suhteen. Heidän uusimmat työnsä tutkiskelevat urheilun ja suorituksen välistä suhdetta, lainaten joukkueen käsitettä tarkastellakseen yksilöiden, ryhmän ja paikan välisiä yhteyksiä.

www.searchpartyperformance.co.uk