Sanna From & Riina Hannuksela (FI): I Love Me Lunch Play

Tiistai 25.9. – Perjantai 28.9. 12:00 – 13:00
Mobiili | Osallistujan oma sijainti

Tämä peli ratkaisee kaikki elämäsi ongelmat!

I Love Me Lunch Play -pelin tavoitteena on tuoda uusi näkökulma arkielämään. Peliä voi pelata arkisessa ympäristössä, sisällä tai ulkona, laitoksissa, työpaikalla, koulussa, ostoskeskuksessa, puistossa, pihalla, kadulla ja niin edelleen.

Pelin tavoitteena on pitää hauskaa, nauraa, inspiroitua, saada itseluottamusta, kuntoilla, olla ainutlaatuinen, meditoida, olla kosketuksissa kaikkeuden kanssa, henkistyä ja ruumiillistua, rakentaa yhteys kaikkiin oleviin ja olemattomiin, kasvaa ihmisenä ja täydellistyä projektipäällikkönä, herättää perheen ja lemmikkien rakkaus, rakastua itseensä, päästä kosketuksiin sisäisten voimien kanssa, tuoda elämään henkistä ja fyysistä joustavuutta, täydellistyä tanssijana, puhdistaa chakrat ja puhdistua huonosta energiasta, saada enkelit suosiollisiksi, muun muassa…

Sanna From & Riina Hannuksela (FI): I Love Me Lunch Play

Peliin tarvitaan

Yksi tai useampi pelaaja
Älypuhelin tai tabletti, jossa on kamera
Nettiselain
Arkiympäristö

Peliin valmistautuminen

Pelaaja voi pelata yksin tai yhdessä muiden kanssa missä paikassa tahansa. Joukkueessa voi olla pelaajia kuinka paljon tahansa.

Peliin kirjaudutaan osoitteessa: www.seppo.io 

Pelin kulku

Peli alkaa päivittäin klo 12.00 ja päättyy klo 13.00. Noudata tehtäväjärjestystä.

Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa tehdä tehtäviä. Jos et pysty tekemään tehtävää pyydetyllä tavalla, niin sovella ja tee oma säkenöivä versiosi! Mikä ei ole kiellettyä, on sallittua!

Sillä ei ole väliä, jos et saa kaikkia tehtäviä tehdyksi. Se on vain merkki erinomaisesta taituruudesta.

Pelin edetessä algoritmi (eli taiteilijat) käy läpi tuottamasi datan. Pelin aikana voit saada bonustehtäviä, jotka syventyvät elämäsi haasteisiin.

Peli päättyy saamaasi voimalauseeseen. Toivottavasti se täydellistää päiväsi. Peliin lataamasi kuvat tulevat osaksi festivaalilla esitettävää kuvakollaasia.

Peliohjeet

Avaa laitteellasi nettiselain.
Mene osoitteeseen www.seppo.io .
Kirjaudu sisään pelaajana.
Anna päiväkohtainen PIN-koodi:

Ti 25.9: 0EF253
Ke 26.9: ADB32C
To 27.9: B429DF
Pe 28.9: AB392C

Keksi joukkueelle nimi ja paina “Jatka”.
Peli antaa pelaajatunnuksen. Ota siitä screenshot. (Saatat tarvita sitä myöhemmin, jos jotain tapahtuu ja sinun täytyy päästä kirjautumaan peliin uudestaan. Katso huomiot alla.)
Jatka peliin.

Huomioita

Jos jostain syystä joudut ulos pelistä ja sinun täytyy kirjautua sisään uudelleen. Etene ohjeiden mukaisesti kohdat 1 - 3. Kohdassa neljä anna PIN-koodin sijaan pelaajatunnuksesi (screenshot).

Jos sinulla on kysymyksiä pelin aikana, voit chatata kanssamme Shoutboxissa tai yksityisviestillä.

Tarkista, että kuva ja video on latautunut kunnolla ennen kuin lähetät vastauksesi. Silloin kuva/video näkyy kokonaisena vastaussivullasi.

Pidä hauskaa!
Rakkaudella, Riina ja Sanna

Sanna From & Riina Hannuksela (FI): I Love Me Lunch Play

Sanna From (FI)

Sanna From on tanssitaiteilija, jonka työskentelyn keskiössä on taiteen sosiaaliset mahdollisuudet. Hän on ollut mukana kehittämässä tapoja, joilla tanssitaiteilijan ammattitaitoa on hyödynnetty oppimisen, yhteiskunnallisen tasa-arvon ja hyvinvoinnin edistämiseen. Pohjakoulutukseltaan Sanna on tanssipedagogi (Danshögskolan 2000). Vuonna 2014 hän kouluttautui Taiteilija-kehittäjä -täydennyskoulutusohjelmassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän työskentelee ohjaaja-koreografina Porukalla pääosaan -hankkeessa, joka pyrkii edistämään taiteen keinoin maahanmuuttajanuorten kotoutumista ja peruskoulun loppuun saattamista. Yhdessä Riina Hannukselan kanssa hän kehittää peliin, leikkiin ja monialaiseen ilmaisuun keskittyvää praktiikkaa. Työskennellessään erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa hän haluaa luoda mahdollisuuksia helpotukselle, oivalluksille, tasavertaisuudelle ja ilolle.

Riina Hannuksela (FI)

Riina Hannuksela on tanssitaiteilija, joka työskentelee erilaisissa ympäristöissä saavutettavuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Hän työskentelee taideinstituutioiden ulkopuolella, julkisessa tilassa ja useimmiten ei-ammattilaisten kanssa.  Häntä inspiroi arkielämä ja hän on aina valmis leikkimään. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi kulttuurihistorian oppiaineesta (2006) ja tanssinopettajaksi (2010). Hannukselan taiteellisen praktiikan keskiössä ovat erilaisten toimijoiden välinen vertaisuus, yhdessä löytäminen ja kokeminen. Häntä kiinnostaa se, miten ympäristö ja siinä olevat ihmiset vaikuttavat taiteelliseen työskentelyyn ja tuovat siihen jotain ennakoimatonta. Viime vuosina hän on ohjannut muun muassa kehitysvammaisten lasten ja nuorten tanssiryhmää Ihanat, työskennellyt maahanmuuttajataustaisten nuorten ja aikuisten kanssa sekä toiminut erilaisissa monialaisissa hankkeissa.