Nicola Conibere (UK): Assembly

Nicola Conibere tutkii yhdessä nuorista koostuvan työryhmänsä kanssa sitä, kuinka kehot suhtautuvat toisiinsa esityksen aikana. Assembly on useita tunteja kestävä, aikasidonnainen ja monivivahteinen katsottava esitys, joka muuttuu sitä kokemaan saapuneiden katsojiensa myötä.

Teoksessa katsojat astuvat tilaan yksitellen ja jokaisen katsojan saapuessa tulee tilaan yksi esiintyjä lisää. Kun katsoja poistuu tilasta, häntä varten tilaan astunut esiintyjä poistuu myös. Assembly tutkailee muutoksia ja siirtymiä yksilön sekä kokonaisuuden suhteessa. Katsojille tarjotaan ainutlaatuinen yhteys yhden esiintyjän kanssa. Teos toteutetaan yhteistyössä Itäisen tanssin aluekeskuksen kanssa.

Teokseen mahtuu rajoitettu määrä katsojia, jotka otetaan sisään saapumisjärjestyksessä sitä mukaa, kun katsojapaikkoja vapautuu. Ei ennakkovarauksia.

Nicola Conibere (UK)

Nicola Conibere on Lontoossa asuva koreografi, jonka teokset tutkivat kehon roolia ja erityisesti esiintyjien ja yleisön vuorovaikutusta livetapahtumissa. Tähän mennessä hän on tehnyt aikasidonnaisia installaatioita sekä teoksia teattereille.

www.nicolaconibere.com

Tule mukaan teoksen esiintyjäryhmään!

Kiinnostuitko teoksen konseptista ja haluaisit mukaan esiintymään? Assembly –teokseen haetaan 14-18 –vuotiaita nuoria, joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta esiintymisestä tai tanssiharrastuksesta. Teosta varten esiintyjät osallistuvat kuuteen työpajaan, jotka järjestetään seuraavasti:

20.9. klo 12-17

21.9. klo 12-17

23.9. klo 17-20

24.9. klo 17-20

25.9. klo 17-20

26.9. klo 16-19

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteesta info@antifestival.com