Mammalian Diving Reflex (CA)

Taiteellisen johtajan Darren O’Donnellin vuonna 1993 perustama Mammalian on tutkimustaiteellinen ateljee, joka on omistettu sosiaalisen ympäristön tutkimiselle, ja etsii aina ristiriitaisuuksia, joista luoda esteettisesti hohtavia kokemuksia.

Mammalian Diving Reflex on kulttuurintuotantotyöpaja, joka luo paikka- ja yhteisösidonnaisia performansseja, teatterituotantoja, galleriainstallaatioita, videoita, taide-esineitä ja teoreettisia tekstejä. Heidän työnsä on monipuolista, elinvoimaista ja yhdistettyä, mikä kuvastaa heidän ainutlaatuista ja kasvavaa osaamista ja asiantuntemusta kulttuurin käytöstä ja toiminnasta. Kaikissa muodoissaan heidän työskentelynsä purkaa rajoja eri ikäryhmistä, kulttuurisista, taloudellisista ja sosiaalista taustoista tulevien henkilöiden välillä, ja käyttämällä esitystä verukkeenaan, löytää uusia tapoja olla yhdessä.

Mammalian Diving Reflex ei kierrä valmiiden projektien kanssa, vaan luo jokaisen projektin uudestaan uutta sijaintia varten työskennellen yhteistyössä paikallisten tuottajien, taiteilijoiden, esiintyjien ja osallistujien kanssa.

http://mammalian.ca/
Mammalian Diving Reflex. Photo: Martin Steffan.