Mammalian Diving Reflex (CA): Sex, Drugs and Criminality

Perjantai 13.9.  19.00

Kultttuuriareena 44 | Kauppakatu 44, Kuopio
Esteetön pääsy

Esitys on osa Shortlist LIVE! -ohjelmaa ja ehdolla ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon saajaksi.

VARAA PAIKKASI ESITYKSEEN

Sex, Drugs and Criminality törmäyttää nuorison maailman tunnetuimpien ja rohkeimpien taiteilijoiden kanssa. Nuoria pyydetään kysymään taiteilijoilta mitä tahansa he haluavat; taiteilijoita pyydetään kieltäytymään vastaamasta kysymyksiin, joita he eivät halua. Molemmat ryhmät kurottavat yli valtoimenaan ammottavan sukupolvien välisen rotkon selvittääkseen, voisivatko he yhdistää edes sormenpäänsä ja keskustella yhdessä hyvin hyvin hyvin suorasti kolmesta kaikkein hämmentävimmästä aiheesta maailmankaikkeudessa: seksistä huumeista ja rikollisuudesta.

Esityksen kesto kaksi tuntia.

Kuva: Martin Steffen

Taiteellisen johtajan Darren O’Donnellin vuonna 1993 perustama Mammalian Diving Reflex on tutkimustaiteellinen ateljee, joka on omistettu sosiaalisen ympäristön tutkimiselle, ja etsii aina ristiriitaisuuksia, joista luoda esteettisesti hohtavia kokemuksia.

Mammalian Diving Reflex on kulttuurintuotantotyöpaja, joka luo paikka- ja yhteisösidonnaisia performansseja, teatterituotantoja, galleriainstallaatioita, videoita, taide-esineitä ja teoreettisia tekstejä. Heidän työnsä on monipuolista, elinvoimaista ja yhdistettyä, mikä kuvastaa heidän ainutlaatuista ja kasvavaa osaamista ja asiantuntemusta kulttuurin käytöstä ja toiminnasta. Kaikissa muodoissaan heidän työskentelynsä purkaa rajoja eri ikäryhmistä, kulttuurisista, taloudellisista ja sosiaalista taustoista tulevien henkilöiden välillä, ja käyttämällä esitystä verukkeenaan, löytää uusia tapoja olla yhdessä.

Mammalian Diving Reflex ei kierrä valmiiden projektien kanssa, vaan luo jokaisen projektin uudestaan uutta sijaintia varten työskennellen yhteistyössä paikallisten tuottajien, taiteilijoiden, esiintyjien ja osallistujien kanssa.

Facebook: https://www.facebook.com/mammaliandivingreflex/
Instagram: https://www.instagram.com/mammaliandivingreflex/
Twitter: https://twitter.com/mammaliandiving