Julkisen taiteen aamukahvit – Performanssi julkisena taiteena

Keskiviikko 28.10.     9.30 – 12.00
Festivaalikeskus |  Haapaniemenkatu 20 (H-talo), katutaso
Esteetön pääsy

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta.

Tervetuloa kahvittelemaan, keskustelemaan ja kuuntelemaan puheenvuoroja performanssista julkisen tilan taiteena.

Mukana keskustelemassa Taiteen edistämiskeskuksen julkisen taiteen asiantuntijapalvelut sekä taiteilijavieraat Otto Karvonen ja Eero Yli-Vakkuri kertomassa työstään julkisessa tilassa. Aikaa on myös vapaalle keskustelulle ja kysymyksille, joten tervetuloa mukaan tapaamaan muita aiheesta kiinnostuneita.

Taiken järjestämät Julkisen taiteen aamukahvit ovat keskusteluhetkiä, jotka keskittyvät julkisen taiteen moniin muotoihin ja mahdollisuuksiin. Teemoittaiset aamukahvit luovat alustan kohtaamisille ja erilaisille ammatillisille näkökulmille.

Esiintyjät

Otto Karvonen on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on erikoistunut julkisiin tiloihin sijoittuviin tilapäisiin veistoksiin, installaatioihin ja performansseihin. Karvonen tunnetaan mm. pienimuotoisista, humoristisista ja ironisista interventioista, jotka sekoittavat käsitystämme arkitodellisuudesta. Hänen teoksiaan on ollut esillä lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä näyttelyissä.

Eero Yli-Vakkuri on Helsingissä toimiva monialainen kuvataiteilija. Yli-Vakkuri tunnetaan paikan, esimerkiksi kaupunginosan, tietyn tilan tai ryhmän ehdoilla toteutetuista performansseistakäsitetaiteellisista projekteista sekä teknologia- ja mediakriittisistä videoteoksista. Hän työskentelee käyttäen eri taidemedioita, yhteistyössä teoksen teemoihin.

Seuraamme koronatilanteen kehitystä ja huomioimme sen tapahtuman järjestelyissä.
Lisätietoja tapahtumasta antaa asiantuntija Mari Kemppinen (mari.kemppinen@taike.fi).

Järjestäjä: Taiteen edistämiskeskus, Julkisen taiteen asiantuntijapalvelut

Turvallinen festivaalikokemus

Seuraa festivaalin yleisiä koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita. Kiitos!

Julkisen taiteen aamukahvit – Performanssi julkisena taiteena

Saapumisohjeet

Esteetön sisäänpääsy ja esteetön WC.