Jennie Klein (US)

Jennie Klein on professori Ohion yliopiston School of Art + Designissa. Hänen tutkimuskohteitaan ovat nykytaide, esitystaide / live art, feministinen ja sukupuoliteoria sekä taidehistoria ja äitiyden tutkimus. Klein on julkaissut artikkeleja useissa aikakausi- ja taidelehdissä, kuten New Art Examiner, Art Papers, Afterimage, Genders, n.paradoxa, Contemporary Theatre Review ja PAJ.

Hän on toimittanut seuraavat julkaisut: Responding to Site: The Performance Art of Marilyn Arsem(yhdessä Natalie Lovelessin kanssa), Assuming in Ecosexual Position, (kirjoittanut: Annie Sprinkle ja Elizabeth Stephens), Histories and Practices of Live Art (yhdessä Deirdre Heddonin kanssa), ja The M Word: Real Mothers in Contemporary Art (yhdessä Myrel Chernickin kanssa).

Klein on tällä hetkellä toimittamassa The Routledge Companion to Performance Art -nimistä kirjaa (yhdessä Natalie Lovelessin kanssa), jossa pyritään sisällyttämään ääniä, instituutioita ja tapahtumia elävän taiteen piiristä, jotka ovat lähtöisin Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan ulkopuolelta.