Hanna Pajala-Assefa (FI): Näyttö

Valoisa asunto, jonka energia virtaa koko rakennuksen läpi. Hyvä runko ja ihanteellinen sijainti. Hyvä pohjaratkaisu, kauniit näkymät ja paljon mukavia pieniä yksityiskohtia. Hyväkuntoinen, pinnat huolella viimeistelty. Peruskunto tarkastettu -05. Ainutlaatuinen, omistajalleen räätälöity kiinteistö.

Näyttö on paikkaan sidottu tanssiesitys, joka on luotu yksityiseen kotiin. Työn lähtökohtana on leikkisä ajatus, että talo on myytävänä; yleisön kutsuu sisälle kiinteistönvälittäjä, joka on halukas tekemään kaupat. Mutta kiinteistönvälittäjän esittely muuttuu yllättäen ammattimaisesta henkilökohtaiseksi ja alkaa paljastaa enemmän hänestä itsestään kuin esittelemästään lapsiperheen kodista. Näyttö on osittain improvisoitu esitys, jossa on lämpöä ja humoristisia hetkiä. Teos käsittelee naisellisuuden, haavoittuvaisuuden, voiman ja arkisuuden teemoja.

Hanna Pajala-Assefa (FI)

Hanna Pajala-Assefa on työskennellyt koreografina, tanssijana ja tuottajana. Hän on MAD Productionin perustajajäsen, missä hän tällä hetkellä työskentelee koreografina. Pajala-Assefa käyttää liikettä etsien vastauksia arjen herättämiin kysymyksiin.

www.madtanssimaisterit.fi