ANTI Prize Party 2019

Lauantai 14.9. 21.00-01.00

Konepaja| Pohjolankatu 1, Kuopio
Esteetön pääsy

K-18

Shortlist LIVE! -ohjelmisto huipentuu ANTI Prize Party -klubilla! Esiintyjänä klubilla on F. Kansainvälisen raadin valitsema ANTI Festival International Prize for Live Art palkinnon voittaja julkistetaan tapahtumassa. Baarin klubille toteuttavat Ravintolamestarit ja RPS Brewing yhteistyössä.

 

Ohjelma

21.00 Baari auki
22.00 ANTI Festival International Prize for Live Art voittajan 2019 julkistaminen
23.00 Live-musiikkia: F (FI)

DJ Stedi (Funkkaa Taikka Kuole)

www.liveartprize.com

F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Aito ja sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. 

F tunnetaan singlejulkaisuistaan “Ovikelloo”, “Hajoaa”, sekä “Katastrofin aineet” (feat. costee), jotka ovat soineet urbaanin musiikin radiokanavilla taajaan ja keränneet kiitosta niin rohkeasta ulosannista kuin tuoreesta soundimaailmastakin.

Vakuuttavan esiintulon Suomen musiikkikentälle tehnyt F on nähty livenä mm. Pyhimyksen loppuunmyydyn Tapa Poika -kiertueen lämmittelijänä ja osana puhuttua D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapspektaakkelia, jonka moni on nostanut yhdeksi vaikuttavimmista tapauksista kotimaisella musiikkikentällä pitkään aikaan.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Ravintolamestareiden kanssa.