Divercities Kuopio -työpaja

Torstai 26.4.2018 klo 15.00
ANTI OFFICE | Nahkurinkatu 1, katutaso, Kuopio

Design Week Kuopio 2018 -ohjelmaa!

Päästetään kuopiolainen luovuus irti!

Divercities-sovellus on kansainvälinen digitaalinen työkalu, joka yhdistää Euroopan eri kaupunkeja: Kuopion, Brysselin, Berliinin, Barcelonan, Pariisin, Lyonin ja Marseillen. Ranskalaisen 1D Lab -yrityksen kehittämä sovellus pyrkii luovasti esittelemään kaupunkeja ja sisältöjä, jotka ovat kaupunkilaisilta kaupunkilaisille. Divercities perustuu karttasovellukseen ja yksilöllisiin suosituksiin eli se on luotu ehdottamaan aktiviteetteja ja innovaatioita käyttäjän läheltä.

Divercities Kuopio -työpajassa kuopiolaiset luovan alan toimijat ja kaupunkilaiset pääsevät suunnittelemaan kansainvälisessä levityksessä olevaa Divercities-mobiilisovellusta ja luomaan siihen Kuopio-osion täynnä oivalluksia ja uusia näkökulmia kaupunkiimme.

Työpajassa osallistujat pääsevät kokeilemaan sovelluksen “kapsuleiden” luomista ja jakamaan ajatuksiaan siitä, mikä Kuopiossa on ajankohtaisinta ja kiinnostavinta juuri nyt. Katutaiteesta pop-up-gallerioihin, game jameista festivaaleihin, mitkä maamerkit ja innovaatiot symboloivat Kuopiota? Miten voisimme esittää asian olemassa olevien digitaalisten sisältöjen kautta? Miten tämä voisi herättää mielenkiintoa ja mahdollistaa elämyksiä?

Max. 16 osallistujaa
Työkielet: suomi ja englanti
Maksuton!


Työpajaan mahtuu 8 kaupunkilaista avoimen ilmoittautumisen kautta.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse 12.4. mennessä: info@antifestival.com!

Tarjoamme virvokkeita. Tervetuloa!

Lisätietoja: info@antifestival.com, 050 305 2005

Työpaja on osa Future DiverCities -hanketta, jossa kuopiolainen ANTI – Contemporary Art Festival toimii yhdessä seitsemän muun eurooppalaisen luovan alan toimijan kanssa.

www.futuredivercities.eu

DWK2018_päivämäärälogo_200x200px_RGB-03

FUTURE DIVERCITIES LOGO BN

Print

1D Lab - Logotype encadré simple - fond blanc

Print