Tule alivuokralaiseksi ANTI Officeen!

Etsitkö vakituisempaa työpöytäpaikkaa tai toimistotilaa Kuopiosta? Tule ANTI Officen alivuokralaiseksi!

Tarjoamme toimistostamme vapautuvan työpöytäpaikan ikkunan vierestä ja sovittaessa käyttöön myös neuvottelupöydän kokouksia varten. Alivuokralaisen kanssa yhteiskäytössä ovat myös keittiö tarvikkeineen sekä wc.

Toimistomme on avotoimisto, jossa ANTI-festivaalin työyhteisö tekee tietokonetyötä ja pitää kokouksia viitenä päivänä viikossa. Toimisto soveltuu hyvin toimistotyöhön, kirjoittajalle tai vaikka etäpalaverien pitämiseen. Etsimme mukavaa henkilöä/toimijaa jakamaan tilaa kanssamme.

Neuvoteltavissa on kaksi vaihtoehtoa riippuen alivuokralaisen tarpeista:

Yksinomaisessa käytössä 7m2 toimistotilasta

Sopii hyvin pienille työyhteisöille! Tilaan mahtuu 2–3 työpistettä. Tilassa on valmiina iso työpöytä ja tuoleja; 2 työpistettä. Yhteiskäytössä kokoustilat (kokoustilojen käyttö ANTI-festivaalin toiminnan puitteissa). Vuokraan sisältyvät lämpö, vesi ja sähkö. Yhteisten tilojen siivous hoidetaan yhteistyössä ANTI-festivaalin kanssa.

Vuokra: 150 € / kk

Työpisteen vuokraus

Kätevä paketti freelancereille ja yksinyrittäjille! Yhteiskäytössä kokoustilat (kokoustilojen käyttö ANTI-festivaalin toiminnan puitteissa). Vuokraan sisältyvät lämpö, vesi, sähkö, tulostimen kohtuullinen käyttö ja Wi-Fi. Yhteisten tilojen siivous hoidetaan yhteistyössä ANTI-festivaalin kanssa.

Vuokra: 125 € / kk

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään, niin mietitään olisiko ANTI Officessa sinun tuleva toimistosi!

Artikkelikuva:
Kuva: Akseli Muraja.