Varaa paikkasi

Joihinkin ANTI-festivaalin tilaisuuksiin tulee varata paikka etukäteen. Varaus tapahtuu verkossa ja vahvistus paikkavarauksesta saapuu sähköpostiisi varauksen tekemisen jälkeen.

Paikkavaraus vaaditaan niihin festivaalin teoksiin ja tapahtumiin, joissa on istumapaikat, rajallisesti tilaa tai ruokatarjoilu. Paikkavarauksen tekeminen on maksutonta, ja esteen sattuessa varauksen voi kätevästi perua verkossa. Paikkavarauksella varmistat, että pääset kokemaan haluamasi teokset ja tapahtumat!

Siirry tästä varaamaan paikkasi EventBrite -sivustolle.

Vuonna 2023 paikkavaraus vaaditaan seuraaviin teoksiin ja tapahtumiin:
With this body I remember, with this body I re-wild
Kaava 884
Deep Soulful Sweats
Paikallisvaikutuksia -seminaari
I was living in strange place
YELLOWCAKE
Huolenpidon piirit
SLIT
The Book of Kuopio
Joutomaa – Löytömaa
Soliloquy
Void
Binary the Trilogy: Testo temple
sinking could be
Sanity TV
Kehofiktiot-työpaja

Jos kaipaat apua varauksen tekemiseen, voit soittaa numeroon +358 44 726 0056 tai lähettää sähköpostia alli@antifestival.com.

Ohjeita paikkavarauksen tekemiseen

 1. Valitse Ohjelmisto-sivulta esitys, johon haluat varata paikan.
 2. Klikkaa vasemmalta (tietokoneella) tai tekstien alta (mobiilissa) löytyvää linkkiä ’Paikkavaraus’. Linkki ohjaa sinut paikkavaraus-sivustolle.
 3. Klikkaa punaista painiketta ’Select a date’ (’Valitse päivä’).
 4. Aukeaa erillinen ikkuna aiemman sivun päälle. Valitse haluamasi päivä ja klikkaa punaista painiketta ’Tickets’ (’Liput’).
 5. Jos haluat varata useamman paikan, kirjoita numeron 1 tilalle haluamasi määrä.
 6. Klikkaa punaista painiketta ’Register’ (’Rekisteröidy’).
 7. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja nimesi paikkavarauksen vahvistusta varten. Klikkaa hyväksyntäsi paikkavarausjärjestelmän tietojen käsittelyä varten: ”I accept the Eventbrite Terms of Service, Community Guidelines, and Privacy Policy”.
 8. Paikkavaraus on tehty! Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta.

Jos toivomasi esitys on jo loppuunvarattu, voit ilmoittautua jonoon. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin lipun varaaminen, mutta sähköpostiisi tulee vahvistus jonoon pääsystä. Jos paikkoja vapautuu, saat siitä tiedon sähköpostiisi, ja yhden vuorokauden aikaa varata paikka ennen kuin sitä tarjotaan seuraavalle jonossa.

Jos et pääse tulemaan, muistathan perua varauksesi niin kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

Ohjeet paikkavarauksen peruuttamiseen

Peru paikkasi hyvissä ajoin, niin paikkasi vapautetaan seuraavalle jonossa olijalle.

 1. Etsi sähköpostistasi paikkavarausvahvistus. Otsikossa on teksti ’Your Tickets for esityksen nimi’ (’Lippusi esitykseen esityksen nimi’).
 2. Klikkaa punaista painiketta ’Go to my Tickets’ (’Mene omiin lippuihin’).
 3. Paikkavaraus-sivusto avautuu, jossa pyydetään kirjautumaan sivustolle. Klikkaa painiketta ’Email me a login link’ (’Lähetä minulle kirjautumislinkki’).
 4. Palaa sähköpostiisi, ja etsi saapunut viesti otsikolla ’Here’s your login link’ (’Tässä kirjautumislinkkisi’). Klikkaa ’Log in’ (’Kirjaudu sisään’).
 5. Paikkavaraus-sivusto avautuu ja näet varaamasi liput. Klikkaa perumasi esityksen kohdalla painiketta ’Cancel order’ (’Peruuta varaus’).
 6. Peruutus on tehty! Kiitos!