Yhteistyö

ANTI – Contemporary Art Festival on useiden yhteistyöhankkeiden kautta arvostettu ja luotettu kumppani kansainvälisesti ja kotimaassa. Paikallisesti yhteistyötä tehdään niin julkisten organisaatioiden, oppilaitosten, yritysten kuin erilaisten järjestöjen kanssa.

ANTI-festivaalin tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Kuopion kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Saastamoisen säätiö, Koneen säätiö sekä Suomen kulttuurirahasto.

ANTI tuottaa hankkeita ja teoksia, joilla on myönteisiä sosiaalisia vaikutuksia ja jotka kannustavat aktiiviseen kulttuuriseen osallistumiseen. Kaikille kaupunkilaisille avoimen toiminnan lisäksi tehdään kohdennettuja projekteja lasten ja nuorten, ikäihmisten, vähemmistöjen, maahanmuuttajien ja syrjäytymisuhan alla olevien henkilöiden kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat olleet muun muassa Kuopion kaupungin nuorisopalvelut, Kulttuuri vanhustyön tukena -työryhmä ja maahanmuuttajayksikkö sekä yhdistyksiä kuten Nuorten Palvelu ry, Setlementti Puijola, Vamos ja Turvalinkki.

Yhteistyökumppaneiden logoja: Kuopio, Taiteen edistämiskeskus, IKO, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Saastamoisen säätiö, Koneen säätiö, Suomen kulttuurirahasto, Face to Faith, EU, Opetushallitus, Goethe Institutt, Savonia, Todellisuuden tutkimuskeskus, Galleria Ars Libera, Kulttuuriareena 44, Ravintolamestarit, Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopion kaupunginteatteri
Vuoden 2022 yhteistyökumppaneita.