Tuotantopäällikön sijaisuus

Etsimme vanhempainvapaan sijaista tuotantopäällikön tehtävään. Työ on määräaikainen ajalla 16.1.–31.10.2023. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

ANTI-festivaali etsii itsenäisellä otteella työskentelevää tuotantopäällikköä, joka ymmärtää kansainvälisen tapahtumatuotannon ja monialaisten yhteistyöhankkeiden erityispiirteitä sekä haasteita. Hae paikkaa 8.1. mennessä!

Tuotantopäällikkönä ANTI-festivaalilla
– vastaat kansainvälisen ANTI – Contemporary Art Festivalin tuotannon suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta
– tuotat ANTI-festivaalin ja sitä hallinnoivan yhdistyksen ympärivuotista toimintaa kuten työpajoja, yleisötyötä ja verkostotapaamisia
– osallistut ANTI-festivaalin toiminnan kehittämiseen ja rahoituksen hankintaan
– hoidat yhdistykseen liittyviä yleisiä hallintotehtäviä

Hyvällä tuotantopäälliköllä on taito aikatauluttaa ja johtaa sekä omaa että muiden työtä, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu oppia uutta. Aiempi työkokemus nykytaiteen ja/tai esitystaiteen parissa on eduksi. Tuotantopäällikön työkielet ANTI-festivaalilla ovat suomi ja englanti.

Työsuhteen kesto ja palkkaus

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalla 16.1.–31.10.2023. ANTI-festivaali järjestetään Kuopiossa 12.–17.9.2023. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa ja sovitusti sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työn aloitusajankohdasta, osittaisesta etätyöstä ja työsuhteen aloittamisesta aluksi osa-aikaisena voidaan sopia erikseen. Työ on aloitettava kuitenkin viimeistään 1.2.2023. Festivaalin lähestyessä täysipäiväinen työskentely Kuopiossa on tehtävässä onnistumisen edellytys. Tuotantopäällikön niin halutessa työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena ajalla 16.1.–31.3.2023.

Palkka: 2800–3000 €/kk, kokemuksen mukaan

Artikkelikuva:
ANTI-tiimi: Elisa Itkonen, Sanna Ritvanen, Suvi Koivisto, Alli Mattila. Kuva: Akseli Muraja.