With this body I remember, with this body I re-wild


Klo 19:30

Klo 19:00

→ Paikkavaraus


Missä

Peräniemi,
Väinölänniemi 96
Kuopio


ANTI Festival Prize for Live Art -palkinnon voittaja 2022 Latai Taumoepeaun uusi teos on yhteistyö Hanna Cormickin, Elin Kåvenin, Madeleine Flynnin ja Tim Humphreyn kanssa.

With this body I remember, with this body I re-wild on on hidas, elävä rituaali. Taiteilijat Latai ja Hanna Cormick purkavat teoksessa käsitystä yksilöllisyyden tiloista, fyysisistä rajoista ja ajasta. He jatkavat esivanhempiensa tarinoiden asuttamista yhdessä työryhmän jäsenten Elin Kåvenin ja Madeleine Flynnin sekä Tim Humphreyn kanssa.

Peräniemeen rakentuva ja niemen ohjaama esitys muistuttaa Mōanan/Tyynenmeren ja Saamen/Arktisen metsän syvyyksissä elävistä olennoista ja yhdistää meidät digitaalisen suoratoistoteknologian kautta Suomessa Hannaan Ngunnawalissa ja Ngambriin Australiassa. Liikumme järven ympäröimän pienen metsän halki Kuopion kaupungin laidalla ja herätämme herkkyytemme ruumiillistumaan paikassa, jossa teoksen taiteilijat eivät ole koskaan ennen käyneet. Harjoittelemme yhdessä ruumiillistamaan valtamerellistä, arktista, vammaista ja diasporassa elävää kehoa, joka kuuluu näihin monimutkaisiin ekosysteemeihin, jotka vaativat aktiivista huomiotamme ja osallistumistamme.

Laajat saavutettavuushuomiot englanniksi pdf-tiedostossa.

Latai Taumoepeau on vuoden 2022 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon voittaja. Palkinnon ja esityksen ANTI-festivaalilla rahoittaa Saastamoisen säätiö.

Artikkelikuva:
ANTI International Prize for Live Art 2022 voittaja Latai Taumoepeau.