Huolenpidon piirit


Klo 13–19:00

→ Paikkavaraus


Missä

VR-Konepaja
Pohjolankatu 1
Kuopio


Huolenpidon piirit on esityksellinen tapahtuma, jossa kokoonnutaan moninaisen tiedon ääreen puheenvuorojen, harjoitteiden ja esitysten avulla.

Huolenpidon piirit on esityksellinen tapahtuma, ravitseva keidas ja levon leiri, jossa keskitytään huolenpitoon emotionaalisten, sosiaalisten ja ekologisten kriisien keskellä. Tilaisuus kokoaa yhteen tutkijoita, taiteilijoita, kansalaisjärjestötoimijoita sekä muita aiheesta kiinnostuneita. Tapahtuma tarjoaa moninaisia näkökulmia huolenpitoon ja hoivaan; tarkastelemme huolenpitoa suhteessa itseen, yhteiskuntaan sekä maaperään. Kokoonnumme moninaisen tiedon ääreen puheenvuorojen, harjoitteiden ja esitysten avulla.

Tapahtumassa asiantuntijoina mukana ovat taiteilija Leena Reittu, sosiologi Inna Perheentupa sekä kalastaja ja tutkija Tero Mustonen Lumimuutos-osuuskunnasta.

Huolenpidon piirit järjestetään ANTI-festivaalin ja sen yhteistyökumppaneiden Future DiverCities 2 -, Festivals’ Path – ja Kulkue -hankkeiden puitteissa. Hankkeet käsittelevät kestävyyttä eri näkökulmista. Future DiverCities 2 -hanketta rahoittaa Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma, Festivals’ Path -hanketta Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kulkue-hanketta Suomen Kulttuurirahasto.