Kaava 884 -työpajat Männistössä

Piste Kollektiivi järjestää Männistön alueen muutosta havainnoivia kaupunki-työpajoja perjantaina 25.8.  Kaupunkityöpajat järjestetään Kaava 884 -esityksen tueksi.

Tervetuloa työpajoihin Männistön alueella perjantaina 25.8. klo 15–18 välillä! Voit osallistua jompaan kumpaan tai kumpaankin työpajaan valintasi mukaan.

Puuttuvat dokumentit

Kaupungissa tehtävät muutokset perustuvat moniin selvityksiin, kyselyihin, analyyseihin ja dokumentteihin. Jääkö jotain kuitenkin selvittämättä? Tule kanssamme täyttämään havaintokansioita Konepajan alueesta ja sen muutoksista.

Mukaan pääsee osallistumaan koko työpajan ajan. Varaa osallistumisellesi aikaa vähintään 30min. Kahvitarjoilu ensimmäiselle 30:lle.

Aita

Kuopion Männistön kaupunginosaa ja Konepaja-aluetta erottaa rautainen aita. Kaupunki sen yhdellä puolella on suunniteltu ja huollettu, toisella hieman villiintynyt. Tulevaisuudessa asiat voivat olla toisin, ja Konepajaa koskevat suunnitelmat tulevat keikauttamaan myös Männistöä. Piste Kollektiivin Aita-kaupunkityöpajassa tunnustellaan kaupunkia aidan molemmin puolin.

Työpajat alkavat aina tasalta ja puolelta. Voit osallistua 20min-1h ajan.