Humu – tanssi- ja äänityöpajat Kuopiossa

Tanssi- ja äänityöpajassa tehdään harjoitteita, jotka liittyvät Maija Hirvasen, Tatu Nenosen ja työryhmän Kuopioon ja ANTI-festivaalille valmistelemaan uuteen teokseen Hum.

Maija Hirvasen ja Tatu Nenosen ohjaamassa työpajassa tehdään tanssi- ja liikeharjoitteita, kuunnellaan ja luodaan ääniä sekä keskustellaan tanssista ja esityksestä yhteyksien luomisen ja kuuntelemisen näkökulmista. Työpajan harjoitteet liittyvät Hirvasen, Nenosen ja työryhmän Kuopioon ja ANTI-festivaalille valmistelemaan uuteen teokseen Hum.

Työpajassa kytkeydytään eri elämän muotoihin liikkeen kautta. Harjoitteissa sienet, puut, sää, vesi, sähkö, kivet ja ihmiset tanssivat, humuavat ja muuntuvat.

Työpajan ohjaajat

Maija Hirvanen
Maija Hirvanen on helsinkiläinen koreografi ja esitysten tekijä. Hänen kiinnostuksiinsa kuuluu mm. taiteen ja eri uskomusjärjestelmien väliset suhteet, uudelleen oppimisen tavat, ruumiillisen tiedon kysymykset ja muiden kuin inhimillisten elämänmuotojen kytkeytyminen esitykseen ja koreografiaan. Maija tekee esityksiä näyttämöille, paikkoihin ja tilanteisiin, kirjoittaa, tutkii, opettaa ja tekee yhteistyötä.

Tatu Nenonen
Tatu Nenonen on helsinkiläinen äänisuunnittelija. Nenonen työskentelee näyttämötaiteen, installaation ja radioesseen hyväksi tuottamalla äänellistä ja värähtelevää materiaalia. Nenosen suunnitteluissa ääni on fyysinen ja veistoksellinen elementti.