ANTI-festivaalin uusi hallitus on valittu – kiitämme väistyvää puheenjohtaja Jenni Rissasta!

ANTI-festivaalia hallinnoivan yhdistyksen vuosikokous valitsi tiistaina hallituksensa uudeksi puheenjohtajaksi toimitusjohtaja Eeva Mertasen.

ANTI-festivaalia hallinnoivan yhdistyksen vuosikokous järjestettiin tiistaina 26.3.2024 Kuopiossa.

Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja, timanttinen Jenni Rissanen väistyi tehtävästään. Jenni on toiminut yhdistyksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2017 ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2018.

Jennin pitkäjänteinen sitoutuminen ja innostava toiminta yhdistyksen puheenjohtajana on ollut korvaamattoman tärkeää näinä vuosina, joihin on kuulunut isoja muutoksia ja myllerryksiä kuten koronapandemia, festivaalin pitkäaikaisen johdon siirtyminen uusiin tehtäviin ja festivaalin uuden johtajan sekä muiden keskeisten työntekijöiden valinnat. Lämpimät kiitokset Jenni!

ANTI – Contemporary Art Festival ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kokouksessa Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja ja Kuopiossa tunnettu innostaja Eeva Mertanen, joka on tullut tutuksi viime vuosina myös ANTI Prize Party -klubien säihkyvänä juontajana. Toivotamme iloa ja onnea uuteen tehtävään Eevalle!

Eeva Mertanen. Kuva: Akseli Muraja
Artikkelikuva:
Jenni Rissanen. Kuva: Akseli Muraja