Tuottaja

Etsimme tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.4.–30.9.2023. Hakuaika on päättynyt.

ANTI-festivaali etsii itsenäisellä otteella työskentelevää tuottajaa, joka ymmärtää kansainvälisen tapahtumatuotannon ja monialaisten yhteistyöhankkeiden erityispiirteitä sekä haasteita. Hakuaika on päättynyt.

Tuottajana ANTI-festivaalilla
– suunnittelet ja toteutat kansainvälisen ANTI-festivaalin tuotantoja tuotantopäällikön vetämässä tiimissä
– osallistut ANTI-festivaalia hallinnoivan yhdistyksen ympärivuotisen toiminnan tuottamiseen (esim. työpajat, yleisötyö)

Hyvällä tuottajalla on taito aikatauluttaa ja koordinoida sekä omaa että muiden (esim. taiteilijoiden) työtä, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu oppia uutta. Työkokemus nykytaiteen ja/tai esitystaiteen parissa on eduksi. Tuottajan työkielet ANTI-festivaalilla ovat suomi ja englanti.

Työsuhteen kesto ja palkkaus

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.4.–30.9.2023, ja se täytetään rahoituksen vahvistuessa. Määräaikaisuuden perusteena on työn projektiluontoisuus. ANTI-festivaali järjestetään Kuopiossa 12.–17.9.2023. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa ja sovitusti sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työn aloitusajankohdasta, osittaisesta etätyöstä ja työsuhteen aloittamisesta aluksi osa-aikaisena voidaan sopia erikseen. Työ on aloitettava kuitenkin viimeistään 1.5.2023. Festivaalin lähestyessä täysipäiväinen työskentely Kuopiossa on tehtävässä onnistumisen edellytys. Tuottajan niin halutessa työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena (esim. puolipäiväisenä) ajalla 1.4.–31.7.2023.

Palkka: 2300–2500 €/kk, kokemuksen mukaan

Artikkelikuva:
ANTI-tiimi: Elisa Itkonen, Sanna Ritvanen, Suvi Koivisto, Alli Mattila. Kuva: Akseli Muraja. Kuva: Akseli Muraja