heijastus: keskeytetty


Klo 12:00–18:00

Klo 12:00–18:00

Klo 12:00–18:00

Klo 12:00–18:00

Missä

Kuopion torilla sekä verkossa www.elektron.art


Amatööriradioasema saapuu Kuopioon pakettiautossa, joka parkkeerataan festivaalin tapahtumien keskiöön. Lähetykset kuullaan livenä ja sinut on kutsuttu mukaan osallistumaan!

heijastus: keskeytetty on elektron.signal -podcastin kiertueversio. Pakettiautoon pakattu amatööriradioasema lähettää radioaalloille keskusteluja, ääntä ja ajatuksia kylistä, kaupungeista, soilta ja silloin tällöin myös festivaaleilta. Syyskuussa radioasema saapuu Kuopioon ANTI-festivaalille.

Kuka on paikalla?!? Ketkä esiintyvät? Miksi? Ketkä tulevat paikalle? Keitä he ovat? Kuka on täällä ystäviensä kanssa ja kenellä ei ole seuranaan ketään muuta kuin tämä hassu radio-ohjelma?

”Tarjoamme teille mahdollisuuden viettää aikaa meidän, kolmen sattumanvaraisesti valitun eestiläisen kanssa, ja kuunnella ohjelmaamme paikan päällä tai nauttia siitä missä kukin itse haluaa synkkenevinä syysiltoina. Julkistamme osan ohjelmistostamme, kun sen sisältö on varmistunut, ja loput siitä syntyy spontaanisti meidän, teidän ja vielä meille tuntemattomien henkilöiden välillä” -elektron

Lisäksi kuulet taatusti paikkansapitäviä sääennusteita. Juuri sinua varten.

Interrupted on osa kestävää kulttuurimatkailua edistävää Festivals’ Path -hanketta. Hanke toteutetaan yhteistyössä latvialaisen Homo Novus Festivalin kanssa. Hankkeen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Artikkelikuva:
Interrupted. Kuva: elektron.