Deep Soulful Sweats


Klo 19:00

→ Paikkavaraus


Missä

Kulttuuriareena 44
Kauppakatu 44
Kuopio


Paikallisten ja kansainvälisten tanssijoiden ja DJ:n ohjaama Deep Soulful Sweats luo hurmioituneen, osallistavan ja hetkessä syntyvän esityskokemuksen, jolla ei ole katsojia.

Leikkimielisesti horoskooppimerkkeihin nojaten osallistujat jaetaan aurinkomerkkejä määrittävien elementtien mukaisiin ryhmiin (Maa, Ilma, Tuli, Vesi) ja ohjataan ”seuraa johtajaa” -tyylillä spontaanin koreografian, laulamisen ja absurdin fantasiamatkan läpi. Ruumiillisuudesta pulppuava ja energinen tanssin ja koreografisten harjoitusten kokonaisuus avautuu rituaalin/reivien/nykytanssitunnin/spektaakkelin muotoon. Deep Soulful Sweats rohkaisee asteittain ja eksponentiaalisesti osallistujia päästämään irti ja harjoittamaan harjoittelua. Deep Soulful Sweats on kasvattanut uskollisia seuraajia muotoaan muuttavista tapahtumistaan, jotka rohkaisevat ihmisiä kaikilta elämänaloilta astumaan ulos ajattelevasta mielestään kehoonsa.

Deep Soulful Sweats on osa kestävää kulttuurimatkailua edistävää Festivals’ Path -hanketta. Hanke toteutetaan yhteistyössä latvialaisen Homo Novus Festivalin kanssa. Hankkeen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Teos on tuotettu osana Future DiverCities 2 -hanketta. Hanketta tukee Euroopan komission Luova Eurooppa -ohjelma.

Artikkelikuva:
Deep Soulful Sweats. Kuva: Casey Horsfield.