Jaettu tulevaisuus -työpajat

Tervetuloa pohtimaan ja tunnustelemaan tulevaisuutta. Millaisen kaupungin ja maailman haluaisimme jälkipolville jättää?

Toiminta on maksutonta, ja kaikki +60-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan. Työpajoissa tutkitaan kotikaupunkia, sen herättämiä muistoja ja tuntua.

Kävely, piirtäminen, tunnustelu, liike sekä ääni johdattavat meidät matkalle omaan kaupunkiimme ja toiveisiin sen tulevaisuudesta. Hyödynnämme työssä tuttuja ja tuntemattomia karttoja sekä toteutamme uusia. Työpajoissa tutustumme myös nykyteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin hahmottaa ja tutkia maailmaa.

Yhdessä pohdimme millainen olisi unelmien tulevaisuus ja mitä voimme oppia kuuntelemalla toisiamme ja elinympäristöä tarkasti kaikki aistit avoinna?

Työpajat ohjaavat taiteilijat Emma Fält ja Anna-Maria Väisänen.

Missä?

Kohtaamo (Kuopion pääkirjasto, Maaherrankatu 12 / Museokatu 1)
Tila on esteetön.

Milloin?

Maanantaisin klo 10.00 – 12.00

14.3.
21.3.
28.3.

Maanantaisin klo 10.00 – 12.30

4.4.
11.4.
25.4.

2.5.
16.5.
23.5.
30.5.

6.6.

Viimeinen työpaja keskiviikkona 10–12.30

15.6.

Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tervetuloa!

Turvallinen osallistuminen

Työpajojen järjestelyissä huomioidaan koronavirustilanteeseen liittyvät rajoitukset ja ohjeistukset. Työpajan osallistujamäärä on max. 15 henkilöä.

Tehdään yhdessä työpajoista koronaturvallisia kaikille osallistujille. Osallistu vain terveenä. Kun tulet työpajaan, seuraathan ohjaajien ohjeistusta:

pestään kädet
pidetään kasvomaskeja
pidetään turvavälit (2 metriä)
vältetään kosketusta muiden osallistujien kanssa.

Työpajatilassa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Lisätietoja

Suvi Koivisto / info@antifestival.com / 050 303 7565

Jaettu tulevaisuus -työpajat ovat osa IKO – kulttuurihyvinvointia ikäihmisille -hanketta, jossa tuetaan ikäihmisten hyvinvointia taiteen avulla. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö ja sitä toteuttavat yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, Teatterikeskus ja sen jäsenyhteisöt, Kulttuuria kaikille -palvelu ja Aili-verkosto. Kuopiossa IKO-hankkeen toteutuksesta vastaa ANTI – Contemporary Art Festival.