Viikon päästä alkava ANTI-festivaali kutsuu leikin ja pelin maailmoihin!

Tiedote 18.9.2018

ANTI – Contemporary Art Festival alkaa Kuopiossa viikon päästä tiistaina 25.9.2018. Leikin, leikkisyyden, pelin ja pelillisyyden teemoja tarkasteleva festivaaliohjelmisto tarjoaa monenlaisia kokemuksia ja elämyksiä kaikille aisteille.

ANTI-festivaalin teokset ja tapahtumat ovat yleisölle ilmaisia, mutta osaan teoksista täytyy varata paikka. Tutustu varauksen vaativiin teoksiin alla ja varaa paikkasi saman tien!

Taiteellisen ohjelmiston lisäksi tervetuloa esimerkiksi festivaalin avajaistilaisuuteen, Future DiverCities Lab -yleisötilaisuuteen ja ANTI Prize Party -klubille juhlimaan ANTI Live Art Prize -palkinnon voittajan julkistamista! Klubilla tarjoamme ainutlaatuisen musiikkielämyksen, kun newyorkilainen laulaja-muusikko Joseph Keckler esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa.

Liity myös Facebook-tapahtumaamme pysyäksesi mukana ajankohtaisimmissa festivaaliuutisissa!

Lisätietoja: Elisa Itkonen, 050 305 2005, elisa@antifestival.com.


Festivaalin avajaiset

Tiistai 25.9. 12.00
ANTI pop-up-pelitila, Hallikatu 14

Festivaalin avajaisia vietetään ANTI pop-up-pelitilassa, joka täyttyy viikon mittaan erilaisilla innovatiivisilla ja yllätyksellisillä peleillä ja pelillisillä taideteoksilla. Tervetuloa tapaamaan festivaalitiimiä, taiteilijoita ja ottamaan talteen oma festivaalikartta sekä ANTIZINE-lehti!


Future DiverCities Lab -yleisötilaisuus

Keskiviikko 26.9. 17.00
Pinari, Pyörönkaari 19

Future DiverCities Lab -taiteilijalaboratorio järjestetään kolmannen kerran Kuopiossa 21.-27.9.2018! Labissä kansainvälisesti toimivat taiteilijat eri taiteen aloilta työskentelevät suhteessa toisiinsa, ympäristöönsä ja paikallisiin yhteisöihin, jakavat työskentelytapojaan sekä tutkivat Future DiverCities -hankkeen visiota taiteellisen työskentelyn kautta.

Vuoden 2018 Lab-taiteilijat ovat Sanna From (FI), Riina Hannuksela (FI), Joseph Keckler (US) ja Bart Witte (NL).

Labin päätteeksi taiteilijat jakavat viikon mittaisen työskentelynsä tuloksia kaikille avoimessa tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ


ANTI Prize Party

Lauantai 29.9. 21.00
Ravintola Panza, Ajurinkatu 26

Julkaisemme vuoden 2018 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon voittajan verkossa esitettävässä lyhytelokuvassa. Elokuvasta järjestetään näytös ANTI Prize Party -klubilla, joka on myös virallinen festivaaliklubi!

Klubilla esiintyy newyorkilainen laulaja, muusikko ja taiteilija Joseph Keckler. Voimakkaasta ja laaja-alaisesta äänestään tunnettu Keckler jakaa työnsä parhaita paloja: humoristisia vinjettejä, koskettavia balladeja ja villejä aarioita, jotka käsittelevät myyttisyyden rajoilla kulkevaa nykyaikaista elämäämme.

Kuva: Nick Williams
Kuva: Nick Williams

LUE LISÄÄ


Varaa paikkasi näihin:

Anna Maria Häkkinen, Lotta Suomi & Emil Uuttu (FI): Painikerho-työpajat

Wrestling Club on työpaja ja esitys. Painikerho-työpajoissa taiteilijat ja paikalliset osallistujat kokoontuvat yhteen painimaan ja valmistelemaan ruumiitaan esityksiä varten. Kuka tahansa ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta voi osallistua työpajaan!

Painikerhon aikataulu
Ke 26.9. klo 17.00-20.00 – työpaja
To 27.9. klo 17.00-20.00 – työpaja
Pe 28.9. klo 19.00-21.00 – esitys
La 29.9. klo 18.00-20.00 – esitys

Sijainnit ja lisätietoja verkkosivullamme. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen booking@antifestival.com tai soittamalla: 050 305 2005! LUE LISÄÄ

Kuva: Kristian Palmu - Häkkinen-Suomi-Uuttu: PAINI-esitys
Kuva: Kristian Palmu – Häkkinen-Suomi-Uuttu: PAINI-esitys

Tania El Khoury (LB): As Far As My Fingertips Take Me

Yksi osallistuja 10 minuutin välein! Vapaita paikkoja on runsaasti seuraavina ajankohtina:

Keskiviikko 26.9. 15.00 – 17.00 & 18.00 – 20.00
Torstai 27.9. 18.00 – 20.00
M/S Queen R | Kuopion matkustajasatama | Kauppakatu 1

As Far As My Fingertips Take Me on yleisönjäsenen ja pakolaisen kahdenkeskeinen kohtaaminen galleriaseinän läpi.

LUE LISÄÄ


Tania El Khoury (LB): The Search for Power

Perjantai 28.9. 19.00
Lauantai 29.9. 19.00
VR-konepaja | Pohjolankatu 1

Vuoden 2017 ANTI Live Art Prize -palkinnon voittaja, Tania El Khoury palaa Kuopioon uudella tilausteoksellaan! LUE LISÄÄ

Voit varata paikat teoksiinlähettämällä sähköpostia osoitteeseen booking@antifestival.com! Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi sekä teos ja toivottu ajankohta.