Uutiskirje 7/2017

Tervetuloa osaksi ANTI-festivaalia!

Tässä uutiskirjeessä tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia osallistua ANTI-festivaalin 2017 taideprojekteihin ja festivaalin tekemiseen. Tervetuloa nauttimaan esimerkiksi ilmaisista Kuopio Encounters -taidetyöpajoista ja itse tapahtuman sykkeestä!


Vapaaehtoishaku

Etsimme vapaaehtoisia avustajia auttamaan meitä ANTI-festivaalin valmisteluissa ja toteuttamisessa. Erilaisia työtehtäviä riittää ajalla 14.-25.9. ja erityisesti tapahtuman aikana 19.-24.9.2017.

Tarvitsemme auttavia käsiä monenlaiseen puuhaan: työtehtävinä voivat olla esimerkiksi taiteilijoiden ja tarpeiston kuljetus ja roudaus, festivaalikeskuksessa työskentely, taiteilijan henkilökohtaisena assistenttina tai järjestyksenvalvojana toimiminen.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake! Lomakkeen kautta voit määritellä sinulle sopivat työtehtävät ja -aikataulut.

Lisätietoja: elisa@antifestival.com tai 050 305 2005.


Etsitään asuntoa valokuvanäyttelylle!

Kuopiolainen ANTI-festivaalin ystävä,
haluatko vuokrata asuntosi taiteelle viikolla 38 (19.-24.9.)?

Vuoden 2016 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon voittaja, Terike Haapoja palaa Kuopioon uudella tilausteoksellaan sekä Gravitation-valokuvanäyttelyllä.

Etsimme nyt Gravitation-näyttelylle tilaa, ensisijaisesti yksityisasuntoa Kuopion keskusta-alueelta. Asunto voi olla käytössä, tai se voi olla myös tyhjillään. Voit käyttää asuntoasi ja yöpyä siellä myös näyttelyn aikana.

Tarve asunnolle on 3-6 päivää ajalla 19.-24.9.2017.

Jos innostuit, ja olet kiinnostunut vuokraamaan asuntosi tai haluat lisätietoja,

ota yhteyttä: production@antifestival.com tai 050 303 7565!

ANTI2017_FB_cover_NEW


Ilmaiset Kuopio Encounters -taidetyöpajat

Kuopio Encounters -työpajat alkavat taas! Taiteilija Ernest Truely kutsuu kaikki paikalliset ja juuri maahanmuuttaneet ilmaisiin työpajoihin. Seuraava työpaja keskiviikkona 2.8. klo 14:00 – 17:00 Vamos Kuopion tiloissa, osoitteessa Sepänkatu 9.

Työpajoissa osallistujat pääsevät kuvaamaan omaa itseä, Kuopiota, Suomea ja maailmaa luovan kirjoittamisen, sosiaalisen median, valokuvien ja videoiden kautta. Seuraavassa työpajassa keskustellaan loppukesän ja syksyn ohjelmasta sekä luodaan kuvakollaaseja vanhoista aikakauslehdistä.

Kaikkien työpajojen aikataulut ja sijainnit löytyvät verkkosivuiltamme!