Uutiskirje 11/2021

Uutiskirje 11/2021

ANTI-festivaali etsii viestintätaitoista hankekoordinaattoria Kuopioon – viikko hakuaikaa jäljellä!

ANTI ry etsii hankekoordinaattoria työskentelemään kahdessa inspiroivassa taidehankkeessa!

Etsimme itsenäisellä otteella työskentelevää hankekoordinaattoria, joka ymmärtää valtakunnallisten ja kansainvälisten yhteistyöhankkeiden erityispiirteitä ja haasteita. Työnkuva on laaja ja sisältää tehtäviä käytännön toteutuksesta hankkeiden seurantaan ja raportointiin. Kulkue-hankkeessa pääsee työskentelemään yhteistyössä kolmen eri festivaalin kanssa. Festivals’ Path -hankkeessa kehitetään erityisesti ANTI-festivaalin viestintää ja markkinointia, ja hankekoordinaattori vastaa myös näiden toteutuksesta.

Lue hankkeista ja tehtävästä lisää hakuilmoituksesta (linkki)!

Työsuhteen kesto ja palkkaus
Työsuhde on määräaikainen: kokopäiväisesti 15.1.2022-31.12.2023 ja 50% kokopäiväisestä työajasta 1.1.-31.12.2024. Mahdollisuus kokopäiväiseen työsuhteeseen myös vuonna 2024 rahoitustilanteen salliessa. Tammikuun 2022 aloituspäivämäärästä on mahdollista neuvotella.

Palkkaus: 2600€/kk kokopäiväisestä työstä

Muuta
Hankekoordinaattorin työpaikka sijaitsee Kuopiossa ANTI-festivaalin toimistolla, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista (esim. Hanko ja Helsinki). Työkielet ovat suomi ja englanti.

Hakuohjeet ja aikataulu
Hae työpaikkaa vastaamalla verkkolomakkeen kautta kahteen kysymykseen suomeksi ja liitä mukaan CV:

https://forms.gle/TuugiQiDk7cDLcd69

Hakemusten tulee olla perillä 2.12.2021 klo 23.59 mennessä.

Kuva: Harri Heinonen

Jaettu tulevaisuus -työpajat alkavat tammikuussa Kuopiossa!

Tervetuloa pohtimaan ja tunnustelemaan tulevaisuutta. Millaisen kaupungin ja maailman haluaisimme jälkipolville jättää?

Toiminta on suunniteltu 65-75-vuotiaille, mutta kaikki +60-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan. Työpajoissa tutkitaan kotikaupunkia, sen herättämiä muistoja ja tuntua.

Kävely, piirtäminen, tunnustelu, liike sekä ääni johdattavat meidät matkalle omaan kaupunkiimme ja toiveisiin sen tulevaisuudesta. Hyödynnämme työssä tuttuja ja tuntemattomia karttoja sekä toteutamme uusia. Työpajoissa tutustumme myös nykyteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin hahmottaa ja tutkia maailmaa.

Yhdessä pohdimme millainen olisi unelmien tulevaisuus ja mitä voimme oppia kuuntelemalla toisiamme ja elinympäristöä tarkasti kaikki aistit avoinna?

Työpajat ohjaavat taiteilijat Emma Fält ja Anna-Maria Väisänen.

Missä?
Kohtaamo (Kuopion pääkirjasto, Maaherrankatu 12 / Museokatu 1)

Milloin?
Maanantaisin klo 10.00 (10.1.2022 alkaen)

Tammikuun 2022 työpajat:
10.1.
17.1.
24.1.
31.1.

Työpajat kestävät noin kaksi tuntia.

Jaettu tulevaisuus -työpajat ovat osa IKO – kulttuurihyvinvointia ikäihmisille -hanketta, jossa tuetaan ikäihmisten hyvinvointia taiteen avulla. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö ja sitä toteuttavat yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, Teatterikeskus ja sen jäsenyhteisöt, Kulttuuria kaikille -palvelu ja Aili-verkosto. Kuopion Jaettu tulevaisuus -hankkeen toteutuksesta vastaa ANTI – Contemporary Art Festival.