Uutiskirje 1/2019

ANTI Festival International Prize for Live Art 2018 voittaja Sonya Lindfors. Kuva: Pekka Mäkinen

ANTI-festivaali kiittää Koneen säätiötä nelivuotisesta rahoituksesta Shortlist LIVE! -tapahtumakokonaisuudelle 2019-22

Shortlist LIVE! on täysin uusi ja koko esittävän taiteen kentällä uniikki tapahtumakokonaisuus, joka lisää ANTI Festival International Prize for Live Art -palkintoehdokkaana olevien live art -taiteilijoiden ja -taiteen muotojen näkyvyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, kasvattaa alasta käytävää keskustelua ja purkaa niitä merkityksiä ja arvoja, joita live art -taiteella on erilaisille yhteisöille ja yksilöille. Keinoina ovat palkinnonsaajaehdokkaiden teosten esittäminen livenä tapahtumanimellä Shortlist LIVE! osana ANTI-festivaalia vuosina 2019–2022, heidän taiteellista työtään esittelevän julkaisun toteuttaminen alan asiantuntijoiden ja tutkijoiden toimittamana sekä kansainvälisten kuraattoreiden ja ohjelmistosuunnittelijoiden kutsuminen katsomaan palkinnonsaajaehdokkaiden teoksia Shortlist LIVE! -tapahtumaan.

Palkinnon ympärille rakennettu tapahtuma kutsuu koolle live art -taiteen kansainväliset huippunimet, palkinnonsaajaehdokkaat, jotka edustavat maailmanlaajuisesti tämän hetken kiinnostavinta live art -taidetta sen eri muodoissa. Shortlist LIVE! -tapahtuma tarjoaa heidän teoksensa yleisölle ANTI-festivaalin hengessä: ilmaiseksi Kuopion julkisessa kaupunkitilassa.

ANTI etsii tuottajaa

ANTI-festivaali etsii määräaikaista tuottajaa osallistumaan 2019 festivaalin toteuttamiseen. Tarjoamme kokopäiväisen tehtävän 1.3.-31.10.2019 väliselle ajalle

Lisätietoa ja hakuohjeet

ANTI-festivaali 2019

ANTI-festivaali palaa Kuopion alueen julkisiin tiloihin uudella ohjelmistolla 10.-15.9.2019!

Madeleine Flynn & Tim Humphrey: Pivot, ANTI-festivaali 2018. Kuva: Pekka Mäkinen