Uutiskirje 01-02/2021

Face to Faith: Avoin teoshaku, deadline 7.3.2021

Face to Faith: What do we believe in? -konferenssi 2.3.2021

Työharjoittelupaikkoja ANTI-festivaalilla!

FACE TO FACE: Avoin teoshaku

Face to Faith on kansainvälinen yhteistyöhanke, joka pyrkii ymmärtämään uskon ja uskomusten merkityksiä eurooppalaisissa yhteiskunnissa. 7 hankekumppania – kansainvälisiä teattereita ja festivaaleja Tšekistä, Suomesta, Saksasta, Italiasta, Israelista, Puolasta ja Ukrainasta – tutkii uskon käsitettä konferenssien ja esittävän taiteen tuotantojen kautta.

ANTI – Contemporary Art Festival on ylpeänä mukana tässä Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelman tukemassa, 2-vuotisessa hankkeesta.

Face to Faith hakee nyt taiteilijoilta teos- ja projektiehdotuksia, jotka käsittelevät uskon ja uskomusten teemoja monenlaisista näkökulmista.

Hanke tuottaa 7 uutta esittävän taiteen projektia, ja jokainen hankekumppani vastaa yhdestä tuotannosta. Sen jälkeen, kun kukin tuotanto on saanut ensi-iltansa vastaavan hankekumppanin teatterissa tai festivaalilla, hanke esittää tuotannon vähintään yhdessä toisessa Face to Faith -kaupungissa. Tuotannot saavat ensi-iltansa lokakuun 2021 ja syyskuun 2022 välillä.

Hakeminen

Face to Faith -teoshaku on englanninkielinen ja tapahtuu verkkolomakkeen kautta. Lue hakuohjeet englanninkielisestä hakuilmoituksesta hankkeen verkkosivulta.

Haku päättyy 7.3.2021 (00.00 CET).

Hakemus kohdistetaan yhdelle tai useammalle hankekumppanille. Tutustu ANTI-festivaalin Face to Faith -hakuilmoitukseen täällä!

Face to Faith: What do we believe in? – verkkokonferenssi

Tiistaina 2.3.2021 klo 10.30 (Suomen aikaa)

Face to Faith -hankkeen ensimmäinen konferenssi on johdatus hankkeen teemoihin; uskon ja uskomusten kysymyksiin. Eri puolilta Eurooppaa olevien hankekumppanien yhteisöjen jäsenet ovat jo etukäteen osallistuneet keskusteluun aiheista, ja jaamme myös heidän ajatuksiaan konferenssissa.

Kutsumme yleisöjämme ja kumppaneitamme sekä hankkeesta kiinnostuneita taiteilijoita osallistumaan verkkotapahtumaan ja jakamaan näkökulmiaan Face to Faith -teemoihin!

Tarkemmat ohjelmatiedot ja ilmoittautumisohjeet Face to Faith -sivustolla ja Facebook-tapahtumassa!

Kuva ANTIn olohuoneesta 2016. Kuva: Pekka Mäkinen

Työharjoittelupaikkoja ANTI-festivaalilla!

ANTI-festivaali tarjoaa ympäri vuoden tuotanto- ja viestintäharjoittelijan tehtäviä työharjoittelupaikkoja etsiville. Hae kevään 2021 harjoittelupaikkoja NYT!

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään seuraavan kerran 14.-19.9.2021 Kuopiossa. Tarjoamme työharjoittelijoille näköalapaikan korkeatasoiseen nykytaiteeseen ja arvokasta kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelemisestä.

ANTI-festivaali soveltuu monien eri alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Harjoittelu on palkaton. Festivaalitoimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Harjoittelujakso voi olla pituudeltaan kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen, ja etsimme nyt harjoittelijoita (1-2 hlöä) ajalle 15.3.-31.5. (kevät). Harjoittelun tarkka kesto ja viikkotunnit sovitaan tapauskohtaisesti.

Lue tarkemmat hakuohjeet verkkosivultamme ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse: elisa@antifestival.com 7.3.2021 mennessä!