Työharjoitteluun ANTI-festivaalille

ANTI-festivaali tarjoaa ympäri vuoden tuotanto- ja viestintäharjoittelijan tehtäviä työharjoittelupaikkoja etsiville. Hae kevään 2021 harjoittelupaikkoja NYT!

Tarjoamme työharjoittelijoille näköalapaikan korkeatasoiseen nykytaiteeseen ja arvokasta kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelemisestä.

ANTI - Contemporary Art Festival järjestetään seuraavan kerran 14.-19.9.2021 Kuopiossa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään ja markkinoimaan projektejamme ja festivaalia, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään koko tapahtuman kaaren.

ANTI-festivaali soveltuu monien eri alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Harjoittelu on palkaton. Festivaalitoimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Harjoittelujakso voi olla pituudeltaan kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen ajalla 15.3.-30.9.2021 ja etsimme nyt harjoittelijoita (1-2 hlöä) ajalle 15.3.-31.5. (kevät). Voit hakea myös kesän (esim. 1.6.-30.8. sis. kesälomatauon) ja syksyn  (esim. 15.7.-30.9.) harjoittelupaikkoja.

Harjoittelun tarkka kesto ja viikkotunnit sovitaan tapauskohtaisesti. Ehdota harjoittelusi tarkkaa aloitusajankohtaa ja kestoa hakemuksessasi!


Mikäli sinua kiinnostaa työharjoittelu ANTI-festivaalilla, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse: elisa@antifestival.com 7.3.2021 mennessä!

Hakemuksen tulisi sisältää vähintään tiedot koulutuksestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi, mahdollisesta ajokortista ja/tai hygieniapassista sekä kielitaidosta. Ehdota lisäksi harjoittelusi tarkkaa aloitusajankohtaa ja kestoa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: ANTI-päällikkö Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005


Viestintätehtäviä

Tarjolla on monipuolisia viestintätehtäviä mielenkiintoisiin taidesisältöihin liittyen! Työtehtävinä esimerkiksi:

verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen
ohjelmakartan toimittaminen
uutiskirjeiden toimittaminen
yhteydenpito mediaan
erilaiset yleisötyön tehtävät (yleisötyöpajojen koordinointi, yleisökontakti teospaikoilla jne.)
muut viestintä- ja markkinointitehtävät

Tuotantotehtäviä

Nämä työtehtävät voivat kiinnostavaa esimerkiksi kulttuuri-, taide-ja projektinhallinta-alojen opiskelijoita:

taideteosten materiaalitarpeiden kartoitus ja järjestelyt
taiteilijoiden avustaminen teosten harjoitus-, rakennus- ja esitysvaiheissa
erilaiset tapahtumatuotannon tehtävät
vapaaehtoisten koordinointi

Näistä viestintä- ja tuotantotehtävistä rakennetaan kokonaisuus, joka perustuu harjoittelijan osaamiseen ja joka täydentyy festivaalin tarpeiden mukaan.