Tom Marshman (UK): Tunteellinen matka

Tom Marshman tarjoaa kävelykierroksen suosikkipaikkaansa – tavarataloon. Teos perustuu Marshmanin kokemukseen työskentelystä parfyymiosastoilla viimeisen kuuden vuoden ajalta. Hän paljastaa viettelevän paikan, jonne voi paeta kurjaa maailmaa. Marshman käsittelee kaipauksen ja halun ilmiöitä sekä myös kuluttamisen rumempaa puolta, jonka tuotteita myyvät kohtaavat.

Kyseessä on sisarteos vuonna 2006  Bristolin Old Vic:n Mayfestiin Marshmanin tekemälleni teokselle, jonka osia esitettiin myös Burst Festivaalilla Battersea-taidekeskuksessa 2008.

Tom Marshman (UK)

“Olen Arnolfini-taiteilija ja toiminut esiintyvänä taiteilijana kymmenen vuotta. Olen tuottanut yli 20 projektia, jotka vaihtelevat performanssista valokuvaukseen, installaatioon, julkaisuihin ja elävään kuvaan. Työni tarkoituksena on ollut käsitellä asioita, joita usein pidetään arkipäiväisinä tai tavallisina. Tulokset antavat hyvin ajatuksiaherättäviä näkökulmia arkisiin asioihin. Työtapani yhdistelee kuvia ja monikerroksisia merkityksiä videon, liikkeen, äänen ja tekstipohjaisen performanssin avulla. Minulla on erityinen humoristinen, leikkimielinen ja eksentrinen lähestymistapa. Asetan itseni selvästi esityksen keskiöön.”

Ennakkovaraukset sähköpostitse osoitteeseen info@antifestival.com, soita  050 305 2005 tai varaa festivaalikeskus Introsta festivaalin aikana.