The 100 year old rock’n’roll band (UK): A Song For The Decade

A Song For The Decade ANTI-festivaalin kymmenettä syntymäpäivää juhlistamaan saapuu The 100 YEAR OLD ROCK ’N’ ROLL BAND. Bändi esiintyy vain kerran, esittää yhden laulun ja BÄNG! Se on mennyttä!

Bändi on ainutlaatuinen. Sen kymmenen jäsentä kattaa kymmenen vuosikymmentä. Nuorin on alle kymmenenvuotias, vanhin yli 90 vuotta. Mukana on siis parikymppinen, nelikymppinen, viisikymppinen ja niin edelleen aina bändin vanhimpaan jäseneen saakka.

Yhtenä ainoana iltana lavalle nousee todellinen läpileikkaus Kuopiosta. Bändi ylittää genret ja vuosikymmenet ja soittaa yhden kappaleen ANTI-festivaalin 2011 kunniaksi.

Silmänräpäyksessä bändi on poissa. Olitko sinä paikalla? Näitkö sinä The 100 YEAR OLD ROCK ’N’ ROLL BANDIN?

The 100 year old rock’n’roll band (UK)

The 100 YEAR OLD ROCK ’N’ ROLL BAND koostuu taiteilijoista Joff Winterhart, Sue Palmer, Simon Roberts ja Dave Forestfield sekä kymmenestä Kuopion asukkaasta. Ryhmä kirjoittaa, harjoitelee, levyttää ja esittää laulun yhden viikon aikana. Projekti käynnistyy festivaalin alkaessa ja saavuttaa loppurysäyksensä lauantai-iltana!

Bändi etsii eri-ikäisiä muusikoita alle kymmenvuotiaista yhdeksänkymppisiin. Jos osaat soittaa instrumenttia – mitä tahansa instrumenttia – kohtalaisesti, nyt on sinun mahdollisuutesi lähteä mukaan? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)antifestival.com tai soita numeroon +358 (0)50 305 2005 niin voimme jutella bändistä tarkemmin. Odotamme yhteydenottoasi!

Sue Palmer on nykytaiteilija ja tuottaja, joka asuu Somersetissa ja Lontoossa. Hän tuottaa eläviä esityksiä, ääni-, video- ja digitaalitaidetta, joissa on osansa niin ihmisillä kuin paikoillakin. Joff Winterhart on kuvataiteilija, animaattori, elokuvantekijä ja rumpali. Jonathan Cape julkaisee hänen graafisen novellinsa ”Days of the Bagnold Summer” vuonna 2012. Simon Roberts on muusikko, kitaristi ja bändin teknikko. Hän työskentelee ympäri maailman. Joff ja Simon vaikuttavat Bristolissa ja soittavat bändissä nimeltä Bucky. Kaikki kolme taiteilijaa ovat tehneet yhteistyötä useita vuosia ja työskennelleet muiden kanssa erilaisissa projekteissa, joista on syntynyt videoita, keskusteluja, lauluja, piirroksia ja tapahtumia. Dave Forestfield on suomalainen laulaja-lauluntekijä sekä musiikkituottaja. Folk- ja blues-painotteisten kerronnallisten levyjensä ohella Forestfield on tehnyt paljon musiikkia myös teatteri- ja tanssiproduktioihin.

http://www.biggerhouse.co.uk/sue

http://www.buckytheband.com/

http://www.daveforestfield.com/index.html