Svop/t (NO): Näkökulmia

Kaupungin kaavoitettu ja rakennettu ympäristö muodostaa taustan arjellemme. Liikumme kaupungilla vanhasta tottumuksesta ja käytämme omia reittejämme katsellen lempipaikkojamme. Mutta kuinka hyvin tunnemme tilat, joissa asumme? Kuinka usein meillä on syytä pysähtyä katsomaan niitä tarkemmin, aivan kuin ensimmäistä kertaa? NÄKÖKULMIA tarjoaa meille juuri tällaisen tilaisuuden pysähtyä katsomaan, nähdä ja kohdata uudelleen. Yksinkertaiset, kirkkaaksi maalatut portaat houkuttelevat meitä uudelle näköalapaikalle katsomaan tuttuja paikkoja uudesta perspektiivistä.

Portaat ilmestyvät uuteen paikkaan joka päivä. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja nouse katsomaan aivan uudennäköistä kaupunkia.

Svop/t (NO)

Svop/t-ryhmään kuuluu kaksi norjalaista taiteilijaa, Sigrun Vik Olsen ja Trond Mikkelsen, sekä italialainen arkkitehti Simona Ferrari. He työskentelevät yhdessä projekteissa, joissa he voivat yhdistää kiinnostuksensa taiteeseen, suunnitteluun, arkkitehtuuriin, paikkasidonnaisiin teoksiin, tilankäytön suhteisiin ja interventioihin.

www.svopt.no