Stephen Hodge (UK): Slaaristokaupunki

Second Life:ssa, kolmiulotteisessa virtuaalisessa saaristossa, tila ei ole jatkuvaa ja kävely on anakronista. Stephen Hodge johdattaa yleisön lyhyelle kävelymatkalle, jossa voi katsoa Kallaveden yli kohti Saaristokaupunkia. Hodgen avatar/hahmo Drifter Rhode johdattaa toiselle kävelylle virtuaalimaiseman läpi, josta voi etsiä yhteyksiä reaalimaailman Kuopioon. SLaaristokaupunki esitetään yhdelle ihmiselle kerrallaan. Esitykseen ei tarvita kokemusta Second Life:sta.

Stephen Hodge (UK)

“Olen Wrights & Sites-ryhmän ydinjäsen. Ryhmä koostuu brittiläisistä taiteilija-tutkijoista, joilla on erityinen suhde paikkaan, kaupunkiin, maisemaan ja kävelyyn. Avattareni on Drifter Rhode, joka kuratoi Arts Council England:in rahoittamaa komissioiden, workshoppien ja esitelmien ohjelmaa nimeltä 2ND LIVE. 2ND LIVE tutkii live-esitystä Second Life:ssä. SLaaristokaupunki-teoksessa kohtaavat nämä kaksi työn aluetta, kaupunki ja kävely. Olen kiinnostunut näkemään, mitä tapahtuu kun kävelypohjainen työtapa siirretään reaalimaailmasta Second Life:en.”

Tämä teos esitetään yhdelle ihmiselle kerrallaan. Varaa aika ennakkoon osoitteesta info(at)antifestival.com tai soita 050 305 2005. Voit myös varata ajan festivaalikeskus Introsta festivaalin aikana.

www.2ndlive.org