Rotozaza (UK): Wondermart

Wondermart on ainutlaatuinen, interaktiivinen ääniretki, joka vie tutkimusmatkalle vähittäiskaupan tutun ympäristön läpi. Uppoutuneena yksityiseen äänimaailmaan ja anonyyminä ostoskärryn takana, osallistuja on samalla näyttelijä ja yleisö – keskellä  arkipäivän draamaa. Äänitetyt ohjeet opastavat kulkemaan kaupan käytäviä pitkin hämärtäen todellisen ja kuvitteellisen rajoja ja muuntaen tavallisen ruokakaupan paikaksi, jossa voi tapahtua outoja seikkailuja.

“Kun luodaan täysin yksityinen tila julkiselle paikalle, tapahtuu jotain erityislaatuista.” The Guardian, UK

Rotozaza (UK)

“Rotozaza (perustajajäsenet Anthony Hampton and Silvia Mercuriali) ovat kaikessa hiljaisuudessa vakiinnuttaneet asemansa Iso-Britannian yhtenä johdonmukaisesti yllättävimpänä ja innovatiivisimpana esitysryhmänä. ”Alkuaikojen paikkasidonnaisista töistä Milanossa ja Pariisissa uudempiin teoksiin, jotka keskittyvät harjoittelemattomiin ‘vieraileviin’ esiintyjiin, päämäärämme on säilynyt samana: olemme aina pyrkineet tunnistamaan ja antamaan tunnustusta teoille, jotka voidaan suorittaa vain hetkellisessä esitystilanteessa. Olemme myös halunneet vaalia kansainvälisiä suhteita kehittämällä jännittävää työtapaa, joka ei pelkää vierailla kielillä ja kulttuureilla operoimista. Työmme ovat haastaviaa, mutta yhtä lailla humoristisia. Usein niitä luonnehtii paljastus, joka kokonaan muuttaa yleisön näkökulman tapahtumaan, jota he ovat todistamassa.”

HUOMIO: Varaa aika ennakkoon osoitteesta info(at)antifestival.com tai soita  050 305 2005. Voit myös varata ajan Festivaalikeskus Introsta festivaalin aikana.

www.rotozaza.co.uk