Narcissister (US): Narcissister Organ Player + Q&A

 TO 16.9.2021 / 17.30 & 20.00

@ KINO KUVAKUKKO
osoite: Vuorikatu 27
Esteetön pääsy

VARAA PAIKKASI

Jännittävä, syväluotaava dokumenttielokuva vuoden 2021 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnonsaajaehdokkaalta Narcissisterilta.

Narcissister Organ Player tutkii sitä, kuinka esivanhemmiltamme peritty tieto on varastoitunut kehoihimme ja vaikuttaa elämiimme. Henkilökohtaisella tasolla elokuva tarkastelee sitä, kuinka taiteilijan monimutkainen perhetausta ajoi hänet luomaan naamioidun, eroottisen performanssihahmon Narcissisterin.

Illan viimeisen elokuvaesityksen jälkeen järjestetään taiteilijahaastattelu. Teos esitetään osana Hyvät Kuvat -elokuvakerhon ohjelmistoa.

KESTO n. 90 min.
ESITYSKIELI englanti

Turvallinen festivaalikokemus

Seuraa festivaalin yleisiä koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita ja noudata lisäksi Kino Kuvakukon ohjeita. Kiitos!

Narcissister (US): Narcissister Organ Player + Q&A

Narcissister (US)

Narcissister on newyorkilainen taiteilija ja esiintyjä. Maskeihin ja tekohäpykarvoihin pukeutuneena hän työskentelee nykytanssin, kuvataiteen ja aktivismin välimaastossa. Hän hyödyntää työssään aktiivisesti kokemuksiaan ammattitanssijana ja mainosalalta, ja hänen praktiikkansa käsittää eri medioita kuten live-esitystä, kollaasia, veistosta, videota, elokuvaa ja kokeellista musiikkia. Hänen töitään on esitetty kansainvälisesti festivaaleilla, yökerhoissa, museoissa ja gallerioissa.

Hänen videoteoksensa Vaseline voitti ”Best Use of a Sex Toy” -maininnan The Good Vibrations Erotic Film Festivalilla. Vuonna 2013 hänelle myönnettiin Bessie Award -ehdokkuus Organ Player -teatteriesityksestä, ja vuonna 2015 hän sai Creative Capital – ja United States Artists -palkinnot.

Narcissister kyseenalaistaa populaarikulttuurin, viihteen ja kokeellisen taiteen jakolinjoja, ja osallistui vuonna 2011 America’s Got Talent -kilpailuun. Hänen ensimmäinen elokuvansa Narcissister Organ Player sai ensi-iltansa Sundance Film Festivalilla vuonna 2018, ja Euroopan ensi-iltansa Locarno International Film Festivalilla. Vuonna 2018 hänen soolonäyttelynsä esitettiin Participation Inc. -galleriassa New Yorkissa. Hän työskenteli osana Sundance Theatre Labiä 2018, kehittääkseen uuden kokopitkän esityksen New Yorkin Soho Rep. -teatterin tilauksesta. Hänet nimettiin San Antonion ArtPace-residenssiin 2019, ja hänen aktivisti-lyhyttaide-elokuvansa Narcissister Breast Work sai ensi-iltansa Sundance Festivalilla 2020.

Narcissister. Photo: Narcissister

Narcissister (US): Narcissister Organ Player + Q&A

Yhteistyössä

 

 

 

Narcissister (US): Narcissister Organ Player + Q&A

Saapumisohjeet

Esteetön sisäänpääsy.