Lone Twin (UK): Beastie

Kuka piileskelee nurkan takana? Mikä puissa liikkuu? Näitkö saman kuin minä? Käy taikaseikkailuun Beastien kanssa!Maailmalla kaikki hurmannut Beastie jakaa ällistyttävän salaisuuden lasten kanssa. Lapset ottavat ohjat käsiinsä sepittäessään omia tarinoitaan ja tutkiessaan ympäristöään uuden, kummallisen ystävän kanssa. Uskomattoman jännittävä seikkailu lapsille ja mahtava yllätys aikuisille!

Lone Twin (UK)

Lone Twin, jota ohjaavat Gregg Whelan ja Gary Winters, kuuluu Ison-Britannian maineikkaimpiin esitysryhmiin. Ryhmä esiintyy ympäri maailmaa ja heidän töitään ylistävät niin katsojat kuin kriitikotkin. Beastiessa yhdistyvät ryhmän pitkä kokemus live-esitysten tekemisestä sekä Whelanin ja Wintersin työ lasten TV-ohjelmien parissa.

ANTI – Contemporary Art Festival järjestää 14 seikkailua 6-10-vuotiaille lapsille Kuopiossa ja Lapinlahdella. Teos on kielletty aikuisilta. Beastien tuotantoon osallistuvat Lastenkulttuurikeskus Lastu ja Kuopion kaupunki.

Varaa paikkasi ennen 30.9. Jokaiseen seikkailuun mahtuu kymmenen lapsen ryhmä. Kesto 90 minuuttia. Varaukset ja lisätietoja osoitteesta registration(at)antifestival.com tai numeroon +358 (0)50 305 2005

www.lonetwin.com