Julia Barclay & Bill Aitchison (UK): Micro – Macro – Scope

Perjantaina ja lauantaina klo 11 – 16 alkaen Tähtitornilta (5-20 minuutin välein) ja jatkuen esityksellä, joka alkaa iltahämärissä hotelli Puijonsarvelta.

Micro-Macro-scope alkaa tähtitornilta. Paikalle saapujalle annetaan ääninauha, joka toimii matkaoppaana kaupungin läpi. Nauha kestää 45 minuuttia, ja lopuksi kuulijan toivotaan tallentavan nauhalle omia vaikutelmiaan. Sen jälkeen häntä pyydetään avaamaan  kirjekuori ja jatkamaan yksityiseen tilaan Hotelli Puijonsarvessa.

Festivaaliyleisöä pyydetään kokoontumaan illan tullen hotellin aulaan, josta matkataan yhdessä Tähtitornille. Matkalla Bill esittää Julian poimimia tekstejä, jotka on koottu yleisön samana päivänä tekemistä havainnoista. Iltaosuuteen voivat osallistua kaikki.

Kaksi matkaa: toinen yksityinen ja toinen julkinen. Näkymä mikro-makroskoopin läpi.

Julia Barclay & Bill Aitchison (UK)

Julia Lee Barclay on lontoolaisen Apocryphal-teatterin taiteellinen johtaja, joka on voittanut erilaisia palkintoja ja julkaissut ja tuottanut töitään New Yorkissa sekä Euroopassa. Hän johtaa Apocryphalin jatkuvaa, kokeellista teatterilaboratoriota ja hiljattain hän ohjasi omaan tekstiinsä The Jesus Guy  ja improvisaatioon perustuvan esityksen. Hänelle on myönnetty Northamptonin yliopiston kolmevuotinen apuraha väitöskirjatyöhön.

Bill Aitchison on Lontoossa asuva performanssitaiteilija. Hän on tehnyt lukuisia sooloesityksiä ja erilaisia tapahtumia. Hän avustaa säännöllisesti Apocryphal-teatterissa, tekee yhteistyötä Ivana Müllerin kanssa ja on esiintynyt eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Bill viimeistelee parhaillaan väitöskirjaa Lontoon Goldsmiths Collegessa.

Bill ja Julia tekivät viimeksi yhteistyötä AB-ryhmänä Berliinin Restcycling-festivaalille tehdyssä 100% Impure™ -instaallaatiossa vuonna 2004.