Hatsalan 8E, Apollon 8D, Timo Kokko & Elina Rantasuo (FI): KELP!

20.-31.10.2020

Kauppakeskus Apaja | Kauppakatu 45

KELP! on moniaistillinen näyttely, jossa kuopiolaiset ja helsinkiläiset nuoret pohtivat, minkälaista ruokaa syömme tulevaisuudessa. Ilmastonmuutos pakottaa meidät tutkimaan uusia kasvilajeja, joista voisimme tuottaa ravintoa. Muun muassa rakkolevä (eng. kelp) on listattu tulevaisuuden superfoodiksi.

KELP!-projektissa nuoret pääsevät käyttämään digitaalisen taiteen menetelmiä ja kädentaitoja ammattitaiteilijoiden ohjaamissa työpajoissa. Kuopiossa projektin taiteellisesta suunnittelusta ja ohjauksesta vastaa taiteilija Timo Kokko ja Helsingissä Annantalon opettaja, taiteilija Elina Rantasuo.

Kuopiossa KELP!-projektiin osallistuvat ANTI-festivaalin kummiluokan, Hatsalan klassillisen koulun 8E-luokan oppilaat ja ja Helsingissä Apollon Yhteiskoulun 8D-luokan oppilaat.

Työpajat nuorille toteutetaan maaliskuussa ja elo-lokakuussa. Näyttely toteutetaan ANTI-festivaalin lisäksi Helsingissä Annantalossa 2.12.2020-20.1.2021. ANTI-festivaali ja lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo toteuttavat tämän kahden kaupungin nuoria yhdistävän mediataiteen projektin yhteistyössä.

Turvallinen festivaalikokemus

Seuraa festivaalin yleisiä koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita. Kiitos!